Marika takaisin taloon, käsi on kunnossa

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Marikalle tapahtuneesta tapaturmasta selvittiin vain lievin vammoin. Marika palasi vielä yöllä asukkaiden luo ja voi hyvin.

Marika liukastui viime yönä BB-talon kylpyhuoneessa ja löi kätensä terävään reunaan. Marikan käsi aukesi ja Marika ja muut asukkaat pelästyivät. Haavasta tuli paljon verta, mutta Niko N. otti tilanteen haltuun hienosti ja auttoi Marikaa hyvin.

Nopeasti tapahtuneen jälkeen Marika saatiin toimitettua päiväkirjahuoneeseen ja sitä kautta hoitoon. Hoitotoimenpiteet kestivät vain noin kaksi tuntia ja Marika palasi sen jälkeen asukkaiden luo. Marika oli saanut siteen käteensä, mutta suurempaa vahinkoa ei ollut tapahtunut. Marika satutti saman käden, josta oli mennyt värttinäluu poikki aiemmin ulkomaailmassa.

Tultuaan takaisin taloon Marika kertoi, että käteen oli sattunut pikkurillin kohdalle. Marika oli hyvillään, että osa asukkaista oli odottamassa häntä takaisin taloon. Hän oli myös luonnollisesti kiitollinen saamastaan avusta heti tapaturman satuttua. Kaikki asukkaat olivat tietenkin iloisia Marikan paluusta.

Kovin kauaa eivät asukkaat enää olleet hereillä, vaan kaikki kävivät nukkumaan Marikan saapumisen jällkeen.

Marika loukkasi kätensä yön tunteina

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.