Hennalla ja Ninolla lihava riita - päivitetty 05.09.2010, 12:00

Tapahtumarikas yö lauantain ja sunnuntain välisenä yönä sai BB-talossa jatkoa, kun Henna ja Nino riitelivät. Kaksikko joutui pahalle törmäyskurssille Ninon kosketeltua Hennaa takapuolesta.

Nino oli kosketellut Hennan takapuolta muutamaan otteeseen. Henna kielsi Ninolta tekemästä näin, mutta Nino ei uskonut tätä. Hennalta meni hermo täydellisesti ja huuto alkoi. Henna sanoi, ettei Ninolla oli oikeus kosketella häntä, mutta Nino totesi, että hän voi tehdä mitä hän haluaa. Molemmat haukkuivat toisiaan.

Henna syytti Ninoa seksuaalisesta ahdistelusta ja Henna uhkasi tehdä Ninosta valituksen BB:lle, jotta hänet poistettaisiin talosta. Nino on jo kerran poistettu talosta, kun hän kosketteli Sampoa sopimattomasti viime vuoden BB:ssä. Kova sanailu Hennan ja Ninon välillä jatkui jonkun aikaa, mutta sopimaan he eivät päässeet yön aikana.

Aamulla Henna ja Nino eivät ole puhuneet toisilleen, eikä Nino ole pyytänyt anteeksi. Päivän valjettua Henna ja Nino juttelivat yöllisestä riidastaan makuuhuoneessa. Nino pyysi Hennalta anteeksi ja Henna hyväksyi anteeksipyynnön. He puivat vielä hetken riitaansa ja Henna totesi, että Ninon vitsit menevät aina yli. Sopimisen jälkeen sunnuntai jatkui rauhallisena.

Henna ja Nino ovat sala-asukkaita, jotka mahdollisesti saavat täysivaltaisen asukkaan statuksen katsojaäänestyksen kautta. Vain kaksi sala-asukasta pääsee täysivaltaisiksi asukkaiksi. Hennan ja Ninon lisäksi tästä taistelevat Niko S., Niko N. ja Marianna. Äänestys ratkeaa sunnuntain Talk Show'ssa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.