Niko N. palasi Suomen BB-taloon

Slovenian Big Brother -talossa asukasvaihdossa ollut Niko N. palasi Suomen BB-taloon lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Asukkaat olivat menneet nukkumaan Niko N:n palatessa taloon.

Slovenialaisen vaihtoasukkaan Sandran poistuttua talosta ja suuremman surun väistyttyä Sandran lähdöstä alkoivat asukkaat odottaa Niko N:n paluuta. Etenkin Nino ja Elisabet odottivat suomalaisasukkaan paluuta. Kerran asukkaat luulivat Niko N:n tulevan taloon varastohuoneen kautta, mutta BB oli toimittanut sinne vain uudet liinavaatteet.

Asukkaat eivät kuitenkaan jaksaneet kovin pitkään odottaa, vaan päättivät mennä nukkumaan. Valojen sammumisen jälkeen ei makuuhuoneessa pitkään höpisty, vaan huone hiljeni nopeasti. Ainakaan Elli-Maija ei saanut heti unta, vaan hän pyöriskeli sängyssään silmät auki.

Hiljaisuutta kesti noin tunnin, kun BB-talon häätöovi avautui. Niko N. astui takaisin Suomen BB-taloon suoraan lentokentältä. Niko N. marssi suoraan makuuhuoneeseen ja herätti huuteluillaan asukkaat. Asukkaat innostuivat vanhan tutun paluusta ja välittömästi alkoi tapahtumien kertominen. Niko N. ja muut asukkaat kertoivat vuorotellen tapahtumia Sloveniasta ja Suomesta.

Osa asukkaista päätti mennä nukkumaan, kun Niko N. kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Jutustelu menneestä viikosta jatkui kuitenkin Niko N:n, Ninon, Elisabetin ja Jani T:n kanssa Niko N:n palattua pk-huoneesta yön tunteina.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.