Elli-Maija häädettiin kymmenentenä

Suomen Big Brother -talo oli palaamassa arkeen pikku hiljaa asukasvaihdon jälkeen ja sunnuntaina oli vuorossa kauden yhdeksäs häätöäänestys. Yhdeksännessä häätöäänestyksessä häädettiin kymmenes asukas, joka oli Elli-Maija.

Suorassa Talk Show -lähetyksessä asukkailta kyseltiin vielä tunnelmia asukasvaihdon ajalta niin Slovenian kuin Suomen osalta. Lähetyksen lopussa oli kuitenkin aika häätää seuraava asukas perinteiseen tapaan.

Häätöäänestyksessä oli neljä asukasta, joista kaksi oli talossa jo pitkään olleita asukkaita ja kaksi taloon vasta noin 1,5 viikkoa sitten saapunutta asukasta. Häätöuhan alla olleista Petristä, Ninosta, Jani T:stä ja Elli-Maijasta joutui paikkansa talossa jättämään Elli-Maija.

Kun juontaja Susanna Laine kuulutti taloon Elli-Maijan nimen, hänen viimeiset hetkensä talossa sujuivat varsin rauhallisesti. Suuria tunteenpurkauksia ei nähty, vaikka Elli-Maija ehti itkemään lyhyen taloelämänsä aikana aika monta kertaa. Kyynelkanavat pysyivät suljettuina, kun Elli-Maija jätti hyvästit asuintovereilleen.

Elli-Maijan poistuttua talosta muut asukkaat havainnoivat tämän myöskin. Kovin paljon Elli-Maijaa ei jääty murehtimaan. Asukkaat tosin ihmettelivät, että Elli-Maija sanoi vain Eetulle ja Petrille, että haluaa näitä tavata myös ulkomaailmassa. Elisabet totesi, että olivatko kaikki muut niin hirveitä.

Studiossa Elli-Maijan rauhallinen linja jatkui. Susanna tenttasi Elli-Maijalta hänen läheistä suhdettaan Eetun kanssa, johon Elli-Maija totesi sen olleen vain veljellinen. Kysymykseen siitä, mitä Elli-Maijan poikaystävä ajattelee hänen tekemisistään talosta ei hän osannut ottaa kantaa, mutta toivoi kuitenkin poikaystävän odottavan.

Elli-Maijan häädön jälkeen BB-taloon jäi kahdeksan asukasta.

Elli-Maija häädettiin talosta kymmenentenä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.