Ninolla kaikki kunnossa, sai yöllä hoitoa silmäoireisiinsa - päivitetty 08.10.2010, 13:17

Nino vietiin päiväkirjahuoneeseen varsin sekavassa tilassa torstain bileiden päätteeksi. Mitään vakavampaa ei kuitenkaan ollut kyseessä Ninolla on kaikki kunnossa.

Big Brother oli järjestänyt asukkaille yllätysbileet, jotka alkoivat torstain puolella. Bileiden loppuvaiheessa Nino oli kovasti humaltunut ja muutenkin sekavan oloinen. Niko N:n mukaan hänen pupillinsa olivat erikokoiset. Mitään vakavampaa ei ollut kuitenkaan kysymyksessä, sillä elämä BB-talossa on jatkunut normaalisti myös perjantaina.

Big Brotherin nettisivuilla uutisoitiin, että Ninon terveydentila on kunnossa. Tuotanto havaitsi viime yönä Ninolla silmäoireita, jotka tutkittiin asiantuntijoiden toimesta. Ninon tapaukseen ei liity joissakin yhteyksissä spekuloituja alkoholin ja lääkkeiden väärinkäyttöä, kerrotaan virallisilla BB-nettisivuilla.

Ninon tilasta johtuen BB kutsui yöllä noin puoli kolmelta Niko N:n pk-huoneeseen, jossa hänet ohjeistettiin tarkastamaan Ninon tila. Tarkastuksen jälkeen Nino jäi makuuhuoneeseen nukkumaan, mutta noin 15 minuuttia myöhemmin hänet kutsuttiin pk-huoneeseen. Nino meni pk-huoneeseen Elisabetin taluttamana.

Elisabet kommentoi Ninon olleen varsin sekaisin. Niko N. yhtyi Elisabetin kommentteihin. Niko N., Vilhelmiina, Elisabet ja Ksenia jäivät hetkeksi päivystämään Ninon poistumista pk-huoneesta talon puolelle, mutta he luovuttivat noin 45 minuutin jälkeen, että voi kestää vielä pitkään.

Nino palasi asukkaiden luo hieman aamuviiden jälkeen makuuhuoneeseen nukkumaan. Aamuherätyksen jälkeen asukkaat keskustelivat Ninosta ja Ninon kanssa edellisestä yöstä. Elämä BB-talossa on muuten jatkunut normaalisti perjantaina.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.