Päällikkökilpailua ei järjestetä tällä viikolla

BB-talossa järjestetään normaalisti viikottain päällikkökilpailu. Tällä viikolla päällikkökilpailu on kuitenkin peruttu, kerrotaan virallisilla Big Brother -sivuilla.

Big Brotherin nettisivut kertovat, että päällikkökilpailua ei järjestetä tällä viikolla. Syytä päällikkökilpailun perumiseen ei kerrottu, mutta BB-nettisivuilla heitetään spekulatiivinen kysymys, mitä tämä tarkoittaa nimeämisten suhteen. Nimeämiset pidetään perjantaina.

Yksi mahdollisuus on, että BB rankaisee asukkaita sääntörikkomuksista, jolloin osa tai kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä. Viikon aikana sääntöjen rajamailla tai selkeisiin sääntörikkomuksiin ovat syyllistyneet ainakin Satu ja Elisabet. Lisäksi useasti asukkaat ovat saaneet kuulutuksia tuotannon asioista puhumisista ja mikrofonirikkeistä.

Kaikkein harmaimmalla alueella ovat liikkuneet Satu ja Elisabet, jotka ovat puhuneet nimeämisistä ja suoranaisesti juonitelleet. Etenkin juorukaksikon hampaissa ovat olleet Marika ja Hannu ja myös Ksenia ja Vilhelmiina ovat esiintyneet keskusteluissa. Keskustelujen sävy ei ole ollut mitään mairittelevaa, ajoittain suorastaan törkeää.

Seuraamme tilanteen kehittymistä. Tieto kerrotaan asukkaille myöhemmin.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.