Päällikkökilpailuna pukkimittelö, Niko N. jatkaa päällikkönä

Torstaina ratkottiin BB-taloon jälleen päällikkö viikon ajaksi. Tällä viikolla asukkaat pääsivät mittelemään pukkimittelön tiimellyksessä.

Iltapäivällä asukkaat komennettiin tehtäväalueelle. Siellä asukkaita odotti pukkimittelön pukki ja virallinen valvoja. Virallinen valvoja oli hevonen ja sitä piti kohdella kunnioittavasti. Ruohoa ja heinää syönyt hevonen ei tosin kovin paljon kiinnittänyt huomiota BB-asukkaisiin.

Pukkimittelö käytiin niin, että asukkaat ottelivat toisiaan vastaan. Ensimmäisenä pukille nousi hallitseva päällikkö Niko N., jolle asukkaat valitsivat vastustajan. Asukkaat päättivät käyttää mikrofonien numeroita suurimmasta pienimpään.

Niko N:n ensimmäinen vastustaja oli siis Hannu, joka joutui taipumaan hallitsevalle päällikölle. Saman kohtalon kokivat yksi toisensa jälkeen kaikki vastustajat. Naisista kovimman vastuksen antoi Vilhelmiina, joka taisteli vastaan pitkään, mutta hänkin joutui lopulta taipumaan. Toisessa ääripäässä oli Ksenia, joka tippui pukilta muutamissa sekunneissa.

Viimeisessä ottelussa Niko N. kohtasi Petrin, joka antoi kelpo vastuksen, mutta hänelle kävi sama kohtalo kuin kaikille muillekin. Pahaksi onneksi hän satutti vielä selkäänsä taistelun tiimellyksessä. Ottelussa Petriä vastaan Niko N. oli ylittänyt pukin puolivälissä olevan valkoisen viivan ja BB käski ottamaan uusintaottelun. Kipeän selkänsä vuoksi Petri ei pystynyt ottelemaan, mutta hän sai valita tilalleen ottelijan.

Petri valitsi Hannun, jonka kanssa Niko N. otteli hyvän pukkimittelön. Päällikkökilpailu huipentui arvoisallaan tavalla, mutta voittaja ei vaihtunut. Niko N. jäi viimeisenä pukille ja näin hänestä tuli päällikkö toista viikkoa peräkkäin. Hannu kommentoi, että Niko N. oli todellista mestariainesta.

Alkuillasta BB julisti Niko N:n jälleen päälliköksi. Kuulutuksessa mainittiin, että Niko N. oli päällikkökilpailussa ylivoimainen ja hän saa jatkaa päällikkönä. BB-talon päälliköllä on koskemattomuus perjantain nimeämisissä ja hänellä on mahdollisesti myös muita etuoikeuksia.

Lue päällikkökilpailun tehtävänanto Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.