Ville on poistettu Big Brother -talosta!

Big Brother on päättänyt tiistaina poistaa Villen BB-talosta sopimusrikkomuksen vuoksi. Villen poistaminen järkytti talon asukkaita.

Ville poistettiin BB-talosta tiistaina iltapäivällä sopimusrikkomuksen vuoksi. Ville oli jutellut perjantain ja lauantain välisenä yönä Sadun kanssa asukkaiden BB:stä saamasta viikkokorvauksesta, josta heitä kuulutettiin sääntörikkomuskuulutuksella. Satu ei osallistunut keskusteluun. BB kutsui Villen lauantaina päiväkirjahuoneeseen, jossa hänelle ilmoitettiin tulossa olevasta rangaistuksesta. Tänään Ville kuuli pk-huoneessa, että hänet poistetaan talosta välittömästi.

Big Brotherin tuottaja Mikko Räisänen ei kommentoinut, missä kohtaa Ville syyllistyi sopimusrikkomukseen. Räisänen vetosi sopimuksen vaitiolopykälään. Todennäköisesti syy on kuitenkin edellä mainittu viikkokorvaus.

Muut asukkaat komennettiin pihalle, kun Ville oli pk-huoneessa. Asukkaat spekuloivat, että Ville lähtee asukasvaihtoon. Palattuaan takaisin sisälle he havaitsivat Villen tavaroiden olevan vielä talossa ja ajatuksiin alkoi tulla pohdintoja, jos jotain pahaa olisi sattunut.

Spekulaatioilta katkaistiin siivet, kun Satu kutsuttiin pk-huoneeseen. Hän sai kuulla, että Ville on poistettu talosta sopimusrikkomuksen vuoksi ja Satu kertoi tämän myös muille asukkaille. Heille annettiin lupa puhua Villestä, mutta sopimusrikkomuksen taustoista ei saanut spekuloida.

Uutisen kuultuaan, asukkaat järkyttyivät. Etenkin talon alkuperäisiin naisiin kuuluvat Satu, Ksenia ja Marika olivat poissa tolaltaan. Asukkaat lohduttivat toisiaan samalla, kun BB pyysi pakkaamaan Villen tavarat. Villen poistaminen kosketti myös Ninoa, jonka BB poisti talosta vuosi sitten 36. päivänä, joka koitui myös Villen kohtaloksi tänä vuonna.

Big Brother on poistanut sääntö- tai sopimusrikkomusten takia menneinä kausina neljä asukasta. Heidi poistettiin kakkoskaudella vuonna 2006 hänen jätettyään kertomatta tuotannolle seurustelustatuksen vaihtumisesta sinkusta seurusteluksi. Aki poistettiin kolmoskaudella vuonna 2007 jätettyään kertomatta rikostuomioistaan. Vuonna 2008 Niko S. poistettiin talosta väkivaltaisen käytöksen vuoksi ja vuonna 2009 Nino poistettiin Sampon yksityisyyden loukkaamisen vuoksi.

Näiden lisäksi BB poistanut kaksi asukasta henkilökohtaisten syiden vuoksi. Vuonna 2006 Mika poistettiin, jotta hän pääsisi paremmin selvittämään rikosoikeudellista prosessia, joka oli käynnistynyt hänen talossa ollessaan. Marianna poistettiin 2008 BB-talosta, mutta syytä ei ole paljastettu tähän päivään mennessä. Marianna oli viisi päivää sala-asukkaana tällä kaudella.

Villen talosta poistamisen jälkeen BB-taloon jäi 11 asukasta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.