Perjantaina erikoisnimeämiset salatilassa - päivitetty 11.11.2010, 19:50

Torstain BB Extra paljasti uuden käänteen koskien 12. viikon nimeämisiä. Perjantaina pidetään erikoisnimeämiset, jotka asukkaat suorittavat kasvotusten toisilleen.

Erikoisnimeämiset pidetään perjantaina BB-talon salatilassa. Asukkaat joutuvat tekemään nimeämiset kasvotusten toistensa nähden. Kellään asukkaalla ei ole koskemattomuutta erikoisnimeämisissä, ei poikkeuksellisesti edes BB-talon uudella päälliköllä. Torstaina pidettiin päällikkökilpailu, mutta sen voittaja Niko N. pääsee nauttimaan muista eduista kuin koskemattomuudesta.

Perinteisesti asukkaat ovat nimenneet toisiaan häätöäänestykseen perjantaisin päiväkirjahuoneessa, eikä niistä ole saanut puhua toisille asukkaille. Asukkaille on yleensä vain ilmoitettu, ketkä ovat häätöäänestyksessä. Nyt tilanne tulee olemaan toinen ja on mielenkiintoista nähdä, miten tämä vaikuttaa nimeämisten tuloksiin ja asukkaiden väleihin. Asukkaathan saavat tällä kertaa tietää häätöäänestyksessä olevat heti nimeämisten jälkeen.

Todennäköisesti nämä ovat tämän kauden viimeiset nimeämiset, koska luultavasti ensi viikolla kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä. Vielä ei ole tiedossa, kuinka monta asukasta tullaan häätämään talosta sunnuntaina. Todennäköisesti häädettäviä on vain yksi ja ensi viikolla talosta häädetään useampi asukas.

Erikoisnimeämisiä ei nähdä suorana 24/7-palvelussa, vaan tv-katsojat näkevät nämä vasta lauantain Pääohjelmassa Subilla klo 22.00. Nimeämisten tulokset julkistetaan tuttuun tapaan perjantain BB Extrassa klo 19.00 alkaen, jolloin myös häätöäänestys käynnistyy.

BB Extra perjantaina Subilla klo 19.00
Big Brother lauantaina Subilla klo 22.00

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.