Sähkövikoja 24/7:ssa, kieltoja asukkaille

Kolmas viikko käynnistyi rauhalliseen tahtiin. Katsojille harmistusta aiheutti 24/7-palvelun tekniset ongelmat, asukkaille BB antoi muutaman kiellon päivän mittaan.

Aamulla asukkaat saivat nukkua hieman normaalia pidempään ilmeisesti sen takia, koska 24/7-palvelussa oli teknisiä ongelmia. BB-nettisivuilla uutisoitiin, että sähköviat katkaisivat lähetyksen BB-talolta hetkeksi varhain aamulla. Päivällä tuli vielä toinen katko, kun sähkövian jälkimainingeissa 24/7:ssa tehtiin huoltotoimenpiteitä.

Talon normaalielämään 24/7:n ongelmat eivät vaikuttaneet pidempää nukkumisaikaa lukuun ottamatta. Muista syistä uusia ohjeita asukkaille kuitenkin annettiin. BB on mitä ilmeisimmin kyllästynyt asukkaiden makoiluun ja nukkumiseen sohvalla, koska BB kielsi asukkailta nukkumisen sohvalla ja peittojen tuomisen makuuhuoneesta. Myös silmien sulkeminen kiellettiin, eli käytännössä päiväunikielto on voimassa, vaikkei sitä suoraan olekaan ilmaistu.

Iltapäivällä tuli uusia ohjeita. Ensinnäkin BB muistutti huivien käyttökiellosta, joka tuli jo voimaan BB:n alkupäivinä. Huiveja saa käyttää vain silloin, jos kurkku on kipeä, ei muuten. Samalla muistutettiin myös piiloutumiskiellosta erityisesti lattialla. Lattialla saa makoilla, mutta piiloutua ei saa esim. pöydän alle.

Kovin dramaattista vaikutusta uusilla ohjeilla ei taloelämään heräämisohjeistusta lukuun ottamatta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.