Nino ja Niko N. täysivaltaisiksi asukkaiksi

Viidestä sala-asukkaasta kahdesta saatiin sunnuntaina kaksi täysivaltaista asukasta. Katsojaäänestyksen perusteella Nino ja Niko N. saivat täysivaltaisen asukkaan statuksen.

Alkuperäiset asukkaat olivat siinä uskossa, että jotkut heistä ovat häätöäänestyksessä. Tällä viikolla järjestettiin valenimeämiset, mutta niillä ei ollut minkään valtakunnan merkitystä. Todellisuudessa äänestyksessä olivat vain sala-asukkaat, joista katsojat saivat äänestää täysivaltaisia asukkaita. Kaksi viisikosta Niko N., Niko S., Nino, Marianna ja Henna pääsee täysivaltaiseksi asukkaaksi.

Sunnuntain Talk Show käynnistyi normaaleissa merkeissä. Asukkailta kyseltiin taloyhteyksissä, eikä kukaan alkuperäisistä asukkaista epäillyt mitään. Lähetyksen loppupuolella alkoivat pudotukset.

Jännitys kasvoi äärimmilleen, kun ensimmäistä poistettua sala-asukasta kuulutettiin. Hän oli Marianna. Alkuperäisistä Mari oli jo lähtökuopissa, sillä hän luuli nimensä kuuluvat, mutta hän kuitenkin malttoi kuulla nimen loppuun saakka.

Hetken kuluttua juontaja Susanna Laine oli jälleen yhteydessä taloon ja seuraava sala-asukas sai poistua. Toinen poistettu oli Henna. Kolme sala-asukasta oli yhä jäljellä ja vain yksi paikka olisi enää jäljellä.

Viimeisenä poistujana oli Niko S. Niko S:n poistuessa Susanna kuulutti kaiuttimista, että Nino ja Niko N. ovat BB-talon täysivaltaisia asukkaita. Niko S:n poistumisesta huolimatta alkuperäiset asukkaat odottivat vielä häätöä heidän joukoistaan. Häätöä ei kuitenkaan kuulunut, sillä BB kuulutti pian Niko S:n poistamisen jälkeen suoran lähetyksen päättyneen.

Kun alkuperäisille asukkaille valkeni, että edellisten kausien asukkaat Nino (SBB5) ja Niko N. (SBB3) ovat täysivaltaisia asukkaita ja he voivat voittaa Big Brotherin ja 50 000 euroa, oli tunnelmat vaihtelevat. Miehistä Petri oli myrtsinä suoran lähetyksen jälkeen ja Habib oli todella pettynyt. Habib piti käännettä epäreiluna alkuperäisten asukkaiden kannalta, kun vanhat BB-asukkaat ovat olleet talossa aikaisempina kausina. Naisista Mari otti etenkin Niko N:n jäämisen taloon hyvänä uutisena.

Talk Show -studioon poistetut Marianna, Henna ja Niko S. ottivat tilanteensa rauhallisin mielin. Marianna ja Niko S. olivat tyytyväisiä, että tällä kertaa he poistuivat talosta äänestyksen kautta, eikä BB:n poistamana kuten kaudella 2008. Henna piti äänestyksen tulosta kohtalaisen odotettuna.

BB-talossa elämä jatkuu nyt 13 täysivaltaisen asukkaan voimin. Tämän vuoden Big Brotherissa käynnistyy maanantaina kolmas viikko.

Nino ja Niko N ovat nyt BB-talon täysivaltaisia asukkaita (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.