Sunnuntaina uusia asukkaita taloon - päivitetty 10.09.2010, 19:45

Big Brother -talo saa uusia asukkaita jälleen sunnuntaina, kertovat BB-nettisivut. Siitä ei ole vielä tietoa, kuinka monta uutta asukasta taloon astuu.

BB-nettisivujen mukaan BB-taloon astuu neljä uutta asukasta ensi sunnuntain Talk Show'ssa. Asia kerrottiin perjantain BB Extrassa. Tällä hetkellä talossa on 13 asukasta ja sunnuntaina talosta häädetään yksi asukas. Neljän uuden asukkaan myötä neljännen viikon aloittaa peräti 16 asukasta.

Sunnuntain Talk Show'ta mainostetaan BB-nettisivuilla erikoislähetyksenä ja siksi suoraa lähetystä juontavat ohjelman molemmat ruutukasvot, Susanna Laine ja Elina Viitanen. Normaalisti Elina nähdään vain BB Extran puikoissa.

Big Brother Talk Show Subilla su 12.9.2010 klo 21.00

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.