Uusia asukkaita taloon keskiviikkona

Big Brother -talo saa uusia asukkaita huomenna keskiviikkona. Asia paljastettiin tiistain BB Extra -lähetyksessä.

Tiistain BB Extrassa kerrottiin, että keskiviikkona BB-talo saa uusia asukkaita. Uudet asukkaat muuttavat taloon keskiviikon BB Extran aikana. Sitä, kuinka monta asukasta taloon menee, ei ole vielä kerrottu.

Tällä hetkellä BB-talossa on kahdeksan asukasta, eivätkä he ole tietoisia huomenna tulevasta asukaslisäyksestä. Asukkailla on tällä hetkellä käynnissä Unelmia ja toimistohommia -viikkotehtävä, jossa he suorittavat pareittain puuduttavia työtehtäviä. Uudet asukkaat saapuvat siis taloon kesken viikkotehtävän, joten he joutuvat töihin luultavasti aika pian taloon astumisensa jälkeen.

Ennen uusien asukkaiden tulemista BB-talossa on nähty tällä kaudella 22 henkilöä, joista asukkaita on ollut 17, asukaskokelaiksi jäi kaksi ja sala-asukkaiksi jäi kolme. Häädettyjä asukkaita on ollut tähän mennessä kuusi ja muulla tavoin poistuneita on ollut kahdeksan.

BB Extra ke 13.10.2010 Subilla klo 19.00 alkaen!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.