Inka ja Eetu uusina asukkaina suoraan viikkotehtävään

Uudet asukkaat astuivat Big Brother -taloon keskiviikkona. BB-talon asukkaat saivat uusiksi kämppäkavereikseen Inkan ja Eetun.

Talossa jo olevat asukkaat olivat suorittamassa tämän viikon viikkotehtävää työpisteillään. Asukkailla oli takanaan tässä vaiheessa noin 11 tunnin työvuoro, joka yhä jatkui. Yht'äkkiä BB-talon varastohuone aukesi ja uudet asukkaat, Inka ja Eetu, astuivat taloon.

Juuri ennen taloon astumista taloon kuulutettiin, että taloon tulee siirtotyöläisiä DZ641-sektorilta (varastohuone) uusiksi työntekijöiksi BB-talon "toimistoon". Viimeisen tunnin aikana ennen uusien tuloa BB kuulutti taloon hämmennykseksi kuulutuksia koodeilla "asukkaista", joiden piti olla tietyssä paikassa. Asukkaat alkoivat epäillä, että taloon tulee uusia asukkaita kenties päiväkirjahuoneen tai varastohuoneen kautta.

Vanhoista asukkaista etenkin naisten reaktiot olivat vahvat ja hämmentyneet, mutta iloiset. Esimerkiksi Vilhelmiina ei pystynyt hämmennykseltään kuin peittämään suunsa käsillään. Uusien oltua talossa muutaman minuutin, Ksenia tippui tuolilltaan nauraa räkättäen. Asukkaiden työteho viikkotehtävän hyväksi kärsi selvästi uusien asuinkumppanien myötä.

Uudet asukkaat olivat heti taloon tultuaan valmiina suorittamaan viikkotehtävään, sillä heidät oli puettu viikkotehtävän vaativiin haalareihin. Lisäksi heti taloon tultuaan he leimasivat tunnollisesti kellokorttinsa. BB määräsi uuden kaksikon keskustelemaan ensimmäisessä työvuorossaan Niko N:n ja Ninon kanssa.

Ensimmäisenä varastohuoneen uumenista saapunut Inka on 20-vuotias vantaalainen. Hänellä tuntuu olevan kova hinku julkisuuteen ja hän on jo tuttu mm. Huippumalli haussa -ohjelmasta ja hän on osallistunut seksikkäin tavis -kilpailuun. Inkan perässä taloon tullut Eetu on 22-vuotias ja kotoisin Tampereelta. Hänelläkin on tosi-tv -kokemusta Idols-ohjelmasta.

Inkan ja Eetun myötä Suomen BB:ssä on nähty nyt eniten asukkaita yhdellä kaudella. Nyt asukkaiden kokonaismäärä tällä kaudella on 24. Kausi on juuri ylittänyt puolivälinsä.

Lue uusien asukkaiden profiilit:
Inka
Eetu

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.