Viisi asukasta häätöäänestykseen, sunnuntaina tuplahäätö - päivitetty 24.09.2010, 21:13

Perjantaina järjestettiin tälle kaudelle jo vakiintuneeseen tapaan nimeämiset. Niiden perusteella peräti viisi asukasta joutui häätöäänestykseen ja sunnuntaina BB-talosta lähtee jopa kaksi asukasta.

Asukkaat nimesivät keskuudestaan viisi asukasta häätöäänestykseen. Ensi sunnuntaina häätöuhan alla ovat Marika, Habib, Petri, Riikka ja Nino. Suorassa Big Brother Talk Show'ssa tullaan häätämään tulevana sunnuntaina kaksi asukasta, eli kyseessä on tuplahäätö.

Kukaan asukkaista ei tiedä, että kyseessä on tuplahäätö, mutta kova spekulaatio alkoi välittömästi. Häätöuhan alla olevien suuri määrä herätti epäilyt, että sunnuntaina lähtee enemmän kuin yksi asukas.

Eniten yllättynyt häätöäänestykseen joutumisestaan oli Riikka. Vaikka hän oli omien sanojensa mukaan varautunut olemaan häätöäänestyksessä, oman nimen kuuleminen oli silti tullut yllättäen. Marika, Habib, Petri ja Nino ottivat tilanteensa rauhallisesti.

Marika ja Habib ovat jo konkareita häätöäänestyksessä. He ovat kolmatta kertaa peräkkäin jo häätöuhan alla. Petri ja Nino ovat puolestaan puhuneet, että "tämä on nähty" ja ovat olettaneet olevansa häätöäänestyksessä. Petri on myös kovasti valitellut koti-ikäväänsä ja tylsistymistä talossa.

Sunnuntain Talk Show'ssa klo 21.00 alkaen ratkeaa, ketkä kaksi asukasta häädetään talosta.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.