Habib ja Riikka häädettiin tuplahäädössä

Sunnuntaina BB-talosta häädettiin peräti kaksi asukasta. Suoran Talk Show -lähetyksen lopussa talosta häädettiin Habib ja Riikka.

Tämän viikon häätöäänestyksessä oli viisi asukasta. Asukkaat olivat nimenneet keskuudestaan Marikan, Habibin, Petrin, Riikan ja Ninon. Asukkaat spekuloivat, että tällä viikolla voisi lähteä useampi asukas ja he olivat oikeassa, sillä vuorossa oli tuplahäätö.

Häädön hetki koitti perinteisesti Talk Show'n lopussa. Aluksi Susanna Laine kuulutti Habibin nimen. Mies lähti kohti häätöovea iloisin mielin, eikä hän ollut pahoillaan häädöstä. Tullessaan studioon Habib ei pitänyt häätöään pahana asiana. Hän on puhunut jo pari viikkoa, että molempi on parempi, jää sitten taloon tai tulee häädetyksi.

Hetkeä myöhemmin talosta häädettiin seuraava asukas. Oli Riikan vuoro. Selvästi pettynyt kouvolalainen sai tehdä seuraa Habibille. Hän ehti olla talossa vain kaksi viikkoa ja siitä viikkokin sujui salatehtävää suorittaen kihlattunsa Esa-Tapion kanssa, joka poistui talosta viikko sitten. Häätöhaastattelussa Riikka toivoi, että olisi voinut olla talossa pidempää, jotta olisi voinut näyttää itsestään enemmän.

Osa asukkaista oli yllättyneitä Riikan häädöstä ja samalla pettyneitä. Muiden asukkaiden mielestä oli sääli, että Riikka ehti olla talossa vain kaksi viikkoa ja nekin meni surkean ruoan ja hävittyjen viikkotehtävien parissa. Nähtyään Riikan jäähyväisvideon Ville oli sitä mieltä, että Riikka lähti liian aikaisin.

Tuplahäädöstä siis selvisivät Marika, Petri ja Nino. Marikasta näyttää muodostuvan tämän vuoden äänestyskonkari, sillä neitokainen on selviytynyt kaikista kolmesta häätöäänestyksestä. Tämän illan häätöjen jälkeen BB-taloon jäi 12 asukasta.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Habib jätti BB-talon taakseen: Oli kiva tutustua - Katso video
Riikka häädettiin talosta neljäntenä!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.