Viralliset BB-sivut avautuivat - päivitetty 24.08.2010, 18:37

Big Brotherin viralliset nettisivut kauden 2010 seurantaa varten ovat avautuneet. Samalla myös MTV3 Katsomon lopullinen käyttöliittymä avattiin. Kauden alkuun on enää noin tunti.

Tämän kauden viralliset BB-sivut löytyvät osoitteesta http://www.bigbrother.fi/, josta löytyy jo ennakkotietoa tämän vuoden BB-tarjonnasta. Sivuilta löytyy myös Kickoffin hetki hetkeltä -seuranta. Kauden käynnistyttyä sivuille päivitetään uutisia talon tapahtumista, tiedot asukkaista ja paljon muuta.

Samalla avautui myös lopullinen versio MTV3 Katsomon 24/7-palvelusta. Palvelusta löytyy kuusi livekameraa: Director's Cut 1 ja 2, makuuhuone-, olohuone- ja pihakamerat sekä lisäksi vaihtuva kamera. Tällä hetkellä palvelussa pyörii silmälogo, joka näkyy myös kaapelin 24/7:ssa.

Kickoff käynnistyy klo 19 ja hieman myöhemmin ensimmäinen asukas astuu taloon. Kamerat sekä netin että kaapelin 24/7:ssa käynnistyvät vain hetkeä ennen tätä.

Lue lisää:
Big Brother 2010 viralliset sivut
BB-nettisivujen hetki hetkeltä -seuranta
Big Brother 24/7 MTV3 Katsomossa
Big Brother 2010 alkaa tänään!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.