Amanda häädettiin neljäntenä

Kauden ensimmäinen yllätyshäätö nähtiin sunnuntaina, kun Amanda häädettiin BB-talosta neljäntenä asukkaana. Amanda hävisi häätöäänestyksessä Annikalle, Janicalle, Tanjalle ja Stefanille.

BB-taloa kohtasi iso shokki, kun Amanda häädettiin suoran Talk Show -lähetyksen lopussa talosta. Kauden ensimmäinen suuri "paukku" oli koettu. Koko talo oli järkyttynyt, kun Amandan nimi kuului talon kaiuttimista.

Tällä viikolla häätöäänestyksessä oli viisi asukasta. Neljä heistä oli siellä nimeämispisteiden perusteella, mutta Amanda joutui häätöäänestykseen Terhin voitettua perjantaina oljenkorsikilpailun. Nimeämisissä Amanda ei saanut yhtään nimeämispistettä, mutta hän sai katsojaäänestyksessä vähiten ääniä ja tuli äänestetyksi ulos talosta.

Neljännen häätöäänestyksen voitti Annika, joka keräsi 22,84 % annetuista äänistä. Toiseksi äänetyksessä tuli Janica (22,84 %), kolmanneksi Tanja (19,65 %), neljänneksi Stefan (19,29 %) ja viidenneksi siis Amanda. Amanda saapui taloon neljä päivää alkuperäisten asukkaiden jälkeen, Tian jouduttua poistetuksi talosta samana päivänä.

Amanda oli suosittu asukkaiden keskuudessa ja asukkaat järkyttyivät suuresti äänestystuloksesta. Erityisen pahalla Amandan häädön ottivat Ben ja Stefan, jotka molemmat olivat ihastuneet Amandaan. Ben ja Stefan itkivät avoimesti häädön jälkeen. Myös Salar oli järkyttynyt tuloksesta, sillä Amandan häädön myötä hänen, Benin ja Veeran juonitteluklikki hajosi.

Vaikka talossa tunteet kuohuivat, talosta poistunut Amanda oli varsin tyynellä mielellä. Studioon Amanda saapui helvetin asukkaan vaatetuksessa, sillä asukkailla oli yhä viikkotehtävä käynnissä. Amanda oli pukeutunut ainoastaan Big Brotherin antamiin bikineihin ja hänen vartalonsa oli maalattu mustalla vartalomaalilla. Amanda ei olisi ikinä uskonut, että olisi joutunut ulos talosta tuon näköisenä.

Suhteestaan Beniin hän vastasi, että hän oli hieman ihastunut Beniin, mutta hän toivoi ulkomaailmassa olevan ihastuksensa odottavan häntä. Stefanin huomiosta Amanda piti aluksi, mutta myöhemmin hän yritti viestittää Stefanille, että ei piirittäisi naista enää. Jatkossa Amanda toivoisi jatkavan lätkä-dj:n työssään ja valmistuvansa koulusta.

Amandan häädön jälkeen BB-taloon jäi 11 asukasta.

Lue myös:
Amanda häädettiin talosta (Subin BB-nettisivut)
Seitsemännellä viikolla paljon suuria käänteitä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.