Annikan selkä petti pallonheitossa, Janica tilalle

Lauantaina Annika oli joutunut tekemään Pandoran lippaan valinnan ja valinnut itselleen pahaa ja muille hyvää. Tehtävä sai kuitenkin uuden käänteen yöllä, kun Big Brother käski Annikaa lopettamaan tehtävän ja valitsemaan tilalleen toisen asukkaan.

Annika oli valinnut Pandoran lippaasta itselleen pahaa, joka oli sähköshokkipallon heittoa toisen asukkaan kanssa terassilla läpi yön. Annika valitsi heittoseurakseen Sebastianin. Toisten asukkaiden hyvä oli elokuvailta herkkujen kera.

Pallonheittotehtävän aikana Annikan selkä kipeytyi ja noin kuuden tunnin suorittamisen jälkeen Annika kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Annika oli aiemmin pyytänyt selkäkipuihinsa särkylääkettä, mutta BB ei tähän suostunut. BB käski Annikaa lopettamaan tehtävän suorituksen ja valitsemaan tilalleen toisen asukkaan.

Annika valitsi Janican, koska Annika ei halunnut valita tehtävään toista helvetin asukasta, eikä Suvia, koska Suvi kantoi viime viikonloppuna kaksi päivää Totuuden torvea. Muut taivaan asukkaat olivat jo nukkumassa, joten Annikan mukaan ainoa vaihtoehto oli Janica. Annika kertoi valinnastaan itku kurkussa, mutta Janica ei ollut vihainen Annikalle, vaan lähti mielellään suorittamaan tehtävää loppuun.

Luovutettuaan tehtävää varten saadun pilkkihaalarin Janicalle, Annika meni muiden helvettiläisten seuraan lisähuoneeseen. BB oli toimittanut helvetin asukkaille mietoja alkoholijuomia, mutta asukkaat olivat jo ehtineet juomaan suurimman osan, eikä Annikalle riittänyt tölkinpohjia enempää.

Uusi pallonheittokaksikko jutteli erinäisistä asioista. Jutut keskittyivät talossa tapahtuneisiin asioihin, lähinnä asukkaiden välisiin suhteisiin. Suurin puheenaihe oli Janican toiminta viikkotehtävän aikana, joka oli ärsyttänyt erityisesti Annikaa. Janican mielestä Annika aiheutti taloon negatiivistä ilmapiiriä. Sebastian ei halunnut puhua pahaa muista asukkaista, mutta Sebastian oli monesta asiasta samaa mieltä Janican kanssa liittyen talon yleiseen ilmapiiriin.

Pandoran lippaan antaman tehtävän piti jatkua aamuherätykseen asti, mutta BB kutsui Sebastianin pk-huoneeseen jo muutama tunti ennen sitä noin kello 08.40. Sebastian sai kuulla, että hän ja Janica saavat lopettaa tehtävän suorittamisen ja mennä nukkumaan. Koko tehtävän suorittanut Sebastian heitteli palloa noin 12,5 tuntia ja Janica ehti olla mukana hieman reilut puolet tästä, eli noin 6,5 tuntia.

Sebastian painui heti pehkuihin lisähuoneeseen, mutta Janica nautti pienen välipalan ennen menemistään nukkumaan. Palloittelijat saivat nukkua vielä joitakin tunteja ennen herätystä. Helvetissä herätys tosin tuli ennen taivasta.

Annika ja Sebastian pallottelemaan yöksi Pandoran lippaan valinnassa

Lue Pandoran lippaan tehtävänannot Subin BB-nettisivuilta:
Pandoran lipas: Pahvilaatikoiden yö
Pandoran lipas: Nauttikaa elokuvaillasta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.