Asukkaat onnistuivat ensimmäisessä viikkotehtävässä

Tämän kauden ensimmäinen viikkotehtävä päättyi sen suoritukseen perjantaina iltapäivällä. Pujottelujengiläisten piti selvittää sähkörata, jotta viikkotehtävä onnistuisi.

Pujottelujengi oli harjoitellut keskiviikosta lähtien sähköradan läpäisemistä, ensin pareittain ja sitten yksittäin. Perjantaina tehtävän onnnistuminen ratkeaisi, kun oli viikkotehtävän suorituksen aika.

Toinen puoli asukkaista, ketjujengi oli saanut perjantaiaamuna käsiraudat pois käsistä rankan yön jälkeen. Ketjujengi oli joutunut kävelemään noin neljä tuntia talossa ristiin rastiin rangaistuksena laiskottelusta viikkotehtävän aikana. Ikävän sivumaun tehtävään toi Minnan sairastuminen, mutta Minna on palaamassa taloon perjantain BB Extran aikana.

Viikkotehtävän suoritukseen pujottelujengi pukeutui tuttuun tapaan ihonmyötäisiin asuihin. Suorituksessa kolme pujottelujengiläistä suorittaisi radan yksittäin ja neljä pareittain. Jengiläiset päättivät, että Janica, Ben ja Mikael tekisivät suorituksen yksitellen, pareittain olisivat Annika ja Oskar sekä Amanda ja Sebastian.

Suorittamisen aloittivat Annika ja Oskar, jotka suorittivat rauhalliseen tahtiin radan ilman virheitä. Tehtävän suorittamisessa ei ollut aikarajaa, vaan virheiden määrä ratkaisi. Big Brother ei kertonut rajaa etukäteen, vaan se selviäisi tehtävän jälkeen asukkaille annetusta kirjekuoresta.

Ensimmäisen parin jälkeen tulivat vuoroon Amanda ja Sebastian. Vaikka uusin tulokas Amanda ei ollut suorittanut rataa kertaakan parin kanssa, onnistuivat he Sebastianin kanssa vetämään radan virheittä. Myös yksittäin tehtävän suorittaneet Janica, Ben ja Mikael selvisivät ilman virheitä.

Viimeisen asukkaan suoritettua radan asukkaat tuulettivat nollatulostaan. Pian tämän jälkeen BB kutsui asukkaat sohville kuulemaan viikkotehtävän tuloksen. BB ei paljastanut vaadittavaa virherajaa, mutta luonnollisesti nolla virhettä riitti onnistuneeseen tulokseen. Ennen tuloksen julkistamista BB kiusasi pujottelujengiläisiä sähköiskuilla, mutta tuloksen julkistettua asukkaat juhlivat onnistumistaan yhdessä välittämättä iskuista.

Onnistuneesta viikkotehtävästä asukkaat saivat muhkean viikkobudjetin. Tämä vuonna ei ole varsinaista rahayksikköä, eli euroa, vaan budjetti on vain "yksikköjä". Tällä viikolla asukkaiden viikkobudjetti on 278,60 yksikköä. Epäonnistuessa asukkaiden viikkobudjetti olisi ollut vain 1,41 yksikköä. Tästä voidaan päätellä, että jokaisen asukkaan laskennallinen viikkobudjetti on 10 yksikköä asukasta kohden.

BB-taloon on tänä vuonna tehnyt paluun kauppa, joka tosin on aikaisempaa vaatimattomamman näköinen. Minkälainen kauppa ja sen tarjonta on, selviää myöhemmin. Elämä talossa jatkuu iloisissa tunnelmissa onnistuneen viikkotehtävän jälkimainingeissa.

Lue viikkotehtävän loppusuorituksen tehtävänanto Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.