Minna palasi BB-taloon

Sairauskohtauksen takia sairaalahoitoon joutunut Minna on palannut BB-taloon. Minna jatkaa normaalisti BB-asukkaana.

Minna palasi BB-taloon perjantaina suorassa BB Extra -lähetyksessä päiväkirjahuoneen kautta. Kun ovisummeri pärähti soimaan, asukkaat arvasivat, että Minna tulee takaisin. Ovesta astuttuaan Minnalla oli vastassa iloiset asuintoverit ja oli tervetulohalien aika.

Minna kärsi nestehukasta viimeöisen liikkumistehtävän aikaan. Viikkotehtävän ketjujengin piti olla liikkeessä rangaistuksena laiskottelusta. Minna alkoi voida pahoin noin kolmen tunnin jälkeen ja Minna kutsuttiin pk-huoneeseen. Sieltä Minna toimitettiin sairaalaan, jossa hän sai asianmukaista hoitoa.

Asukkaat olivat Minnasta huolissaan. Suvi informoi muita asukkaita Minnan tilanteesta. Suvi kertoi yleisen infon lisäksi Terhille, että Minna oli ollut pk-huoneessa sekavan oloinen, kun hän oli jutellut hänen kanssaan. Asukkaat pelkäsivät, että Minna joutuisi jättämään BB-talon, mutta näin ei onneksi käynyt.

Paluunsa jälkeen Minna jatkaa BB-uraansa normaalisti. Minnalla ei ole enää hätää, mutta häneltä on kielletty alkoholin juominen maanantaihin saakka ja tupakointi muutaman päivän ajan.

Minna lääkärihoitoon, tila on vakaa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.