Asukkaat saivat tietää olevansa äänestyksessä, uusia asukkaita taloon sunnuntaina

BB-talon asukkaat saivat torstaina tietää olevansa äänestyksessä. He eivät tiedä, millaisessa äänestyksessä he ovat ja, että taloon on tulossa ensi sunnuntaina uusia asukkaita.

Tämän vuoden ensimmäinen katsojaäänestys on ollut käynnissä sunnuntaista lähtien, kun finaaliviikkoäänestys käynnistyi. Katsojat saavat äänestää yhden asukkaan suoraan finaaliviikolle. Asukkaille ei äänestyksestä kerrottu sunnuntaina tai alkuviikosta.

Torstaina Big Brother paljasti asukkaille heidän olevan äänestyksessä. Osa asukkaista oli veikannut, että he kaikki ovat tällä viikollä häätöäänestyksessä. BB ei kuitenkaan kertonut asukkaille, että he ovat nimenomaan taistelemassa paikasta finaaliviikolle, eikä häätöä vastaan.

Samassa yhteydessä BB näytti asukkaille äänestystilannetta. Asukkaat saivat nähdä finaaliviikkoäänestyksen neljän huonoimman tilanteen, jossa torstai-iltana olivat Suvi, Terhi, Oskar ja Tanja niin, että Tanja oli äänestyksessä viimeisenä. Kova spekulointi alkoi välittömästi, mitä tilannekatsaus tarkoitti, oliko se äänestyksen kärki- vai pohjanelikko. Tanjan palkki oli merkitty grafiikassa punaisella.

Todellista äänestyksen kärkitilannetta asukkaat eivät tiedä. Sunnuntain Talk Show'ssa asukkaat saavat kuulla olleensa finaaliviikkoäänestyksessä, mutta ilmeisesti silloinkaan sen tarkoitusta ei täysin kerrota. Tulevista käänteistä kerrottiin torstain BB Extrassa, mutta siinäkään ei paljastettu, saako äänestyksen voittaja tietää, että hän saa vapaalipun viimeiselle viikolle.

Mullistukset eivät tällä viikolla jää vain äänestykseen BB Extran mukaan, sillä talo saa sunnuntaina myös uusia asukkaita. Talossa on tällä hetkellä 14 asukasta, eli sama määrä kuin ensimmäisenä päivänä. Yhtään asukasta ei ole vielä häädetty, tosin Tia on poistettu talosta. Tilaa talossa riittäisi ainakin kahdelle, maksimissaan neljälle asukkaalle, jos lisähuone otetaan nukkumatilaksi.

Äänestystilanne aiheutti ihmetystä, sillä Suvi ei ollut uskoa Terhin olevan putoamisuhan alla, kuten ei todellisuudessa olekaan. Tilannetiedotus sai Minnan ja Tanjan kyynelehtimään ja juonittelija Salarin hyvin mietteliääksi. Pienen tunnelman latistumisen jälkeen asukkaat alkoivat leikkiä seuraleikkejä ja heille on tiedossa vielä illan aikana bileet.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.