Benin ratkaisu BB Extrassa, talo yhdistyy illalla

Erikoinen BB-viikko saa tänään käänteen, jota on odotettu sunnuntaista saakka. Ben valitsee yhden naisasukkaan haaremistaan täysivaltaiseksi asukkaaksi ja talon ja tehtäväalueen asukkaat yhdistyvät myöhemmin illalla.

BB-talo sai sunnuntaina neljä uutta naisasukasta, Kaisan, Lianan, Netan ja Veeran. Ben joutuu valitsemaan tänään heistä yhden BB-talon täysivaltaiseksi asukkaaksi. Benille on kerrottu maanantaina, että hän joutuu valitsemaan yhden asukkaan taloon. Ben ei tiedä, että naisille on kerrottu Benin tehtävästä jo sunnuntaina ja heidän on vakuutettava Ben, että hän on juuri oikea valinta taloon. Naiset eivät myöskään tiedä, että Ben tietää valitsevansa, mutta ei tiedä naisten tehtävästä.

Ben joutuu valinnan eteen torstain BB Extra -lähetyksessä. Yksi naisista jää taloon täysivaltaiseksi asukkaaksi ja muut naiset joutuvat poistumaan talosta heti valinnan jälkeen.

Talossa olevat asukkaat ovat eläneet yltäkylläisyydessä ja saaneet kolmet bileet viikon aikana ja lisäksi naisilla on ollut yksi elokuvailta. Samaan aikaan talon 13 muuta asukasta on kärvistellyt tehtäväalueella viikkotehtävän kimpussa sunnuntaista lähtien. Tehtäväalueen asukkaat pääsevät Benin valinnan jälkeen takaisin taloon, mutta BB-nettisivujen mukaan lämmintä vettä ei asukkaille ole luvassa.

Illasta on tulossa mielenkiintoinen. Erityisesti Amandan reaktiot kiinnostavat, koska hän on nähnyt videomateriaalia Benin toiminnasta talossa tämän viikon aikana. Myös muiden asukkaiden reaktiot ovat mielenkiintoisia, sillä Amandaa, Annikaa ja Mikaelia lukuun ottamatta kukaan muu vanhoista asukkaista ei ole tavannut uusia naisia. Näillä näkymin useimmat asukkaat saavat tosin tavata vain Benin valitseman asukkaan.

Myös asukkaiden viikkotehtävä ratkeaa tänään illalla. Tehtäväalueen asukkaiden tehtävänä oli kerätä 25 kg kuparia kuparikaivoksesta ja kierrätysmateriaalista. Oman arvionsa mukaan asukkaat olivat jo keskiviikkoiltaan mennessä keränneet tarvittavan määrän kuparia. Asukkaiden vedonlyöntipronsentti on 99.

Big Brother Extra tänään Subilla klo 19:00

Lue lisää viikon kulusta:
Veera, Netta, Liana ja Kaisa kilpailevat paikasta BB-taloon (11.9.2011)
Osa asukkaista viikkotehtävän ajan ulkona, Ben pääsi haaremiin (12.9.2011)
Benin valitsema naisasukas saa kahden viikon koskemattomuuden (14.9.2011)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.