Finaaliäänestys on käynnissä - kuka voittaa 50 000 euroa?

Big Brother 2011 Finaaliäänestys käynnistyi eilen sunnuntaina viimeisen Talk Show'n päätteeksi. Kauden viimeisessä äänestyksessä katsojat saavat päättää, kuka viidestä Finalistista voittaa BB:n tänä vuonna.

Sunnuntaina Big Brother Talk Show'n lopussa käynnistyneessä Finaaliäänestyksessä äänestetään voittajaa. Äänestyksessä annetaan ääniä sille asukkaalle, jonka haluaa voittavan tämän vuoden BB:n. Eniten ääniä saanut asukas voittaa pääpalkinnon 50 000 euroa.

Tänä vuonna rahapalkinnon saa ensimmäistä kertaa Suomen BB:n historiassa myös kilpailussa toiseksi tullut asukas. Toiseksi tullut asukas saa 5 000 euron rahapalkinnon toiseksi parhaasta suorituksesta. Toisen palkinnon saa Finalisti, joka sijoittuu Finaaliäänestyksessä toiseksi.

BB-talossa on finaaliviikolla siis viisi asukasta. Ensimmäisenä finaalipaikkansa varmisti jo toisella viikolla Mikael, kun hän voitti finaaliviikkoäänestyksen. Mikael oli turvassa tämän jälkeen koko loppukauden nimeämisiltä. Yhteen häätöäänestykseen Mikael tosin joutui, kun hän rikkoi SEIS-tehtävän sääntöjä 11. viikolla.

Muut Finalistit selvisivät vasta 14. viikolla. Janica ja Suvi varmistivat finaalipaikkansa selvittyään viimeisistä nimeämisistä viime perjantaina. Viimeiset finaalipaikat jaettiin Benille ja Tanjalle, jotka selvisivät kauden viimeisestä häätöäänestyksestä ja jäivät taloon viimeiselle viikolle.

Ensimmäistä kertaa Suomen BB:n historiassa finaaliviikolla on peräti viisi asukasta. Vuosina 2006-2010 Finalisteja on ollut neljä ja kaudella 2005 kolme. Se ketkä kuittaavat rahapalkinnot ja kuka on Big Brother 2011 -voittaja, selviävät ensi sunnuntaina Subilla suorassa Big Brother 2011 Finaalissa, joka käynnistyy klo 21.00.

Big Brother 2011 Finaali Subilla su 11.12.2011 klo 21.00!

Lue myös:
Finaaliäänestyksen äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla 
Finaaliviisikko selvisi, Finalisteja muisteltiin
Sebastian häädettiin kolmantenatoista ennätystiukassa äänestyksessä - asukkaat järkyttyivät

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.