Kaksi uutta miestä taloon sunnuntaina

BB-talo saa kaksi uutta miesasukasta ensi sunnuntaina, paljastettiin tiistaina. Asukkaat ja katsojat saavat vihjeitä uusista asukkaista pitkin viikkoa.

Taloon saadaan uusia asukkaita sunnuntaina. Talossa on tällä hetkellä naisylivoima, mutta sunnuntaina saadaan täydennystä miesten osalta, kun kaksi uutta miestä astuu taloon.

Uusista asukkaista annetaan vihjeitä sekä asukkaille että katsojille. Asukkaille näytetään videoklippejä uusien asukkaiden esittelyvideoista, jossa vartalo on tummennettu ja ääni muutettu. Videolla on mm. kommentti Salarille, jossa uusi asukas uhoaa laittavansa Salarin kuriin.

Ensimmäisen videon reaktio oli miehille huomattava. Salar kiihtyi itseensä kohdistuvista kommenteista ja Salar puolestaan uhosi "pamauttavansa" uutta asukasta, jos asukas vie Veeran Salarilta. Toisen uuden asukkaan videolla, joka on jo nähtävissä BB:n nettisivuilla, hän uhoaa mahdollisesti nappaavansa Veeran Salarilta. Tätä ei ole näytetty vielä taloon.

Katsojille videot ovat siis nähtävissä BB-nettisivuilla ja kaksi videota näytettiin myös tiistain BB Extrassa.

Katso vihjeitä uusista asukkaista -videot BB-nettisivuilta:
Paljastus uusista asukkaista: Kaksi miestä!
Tämän videon asukkaat näkevät tänään – miten Salar reagoi?

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.