Kielletyt sanat aiheuttavat sähköshokkeja asukkaille

Asukkaat saivat tiistaina jatkuvan päivätehtävän, jossa asukkaita kielletään sanomaan tiettyjä sanoja tai sanontoja. Onnistuneesta päivätehtävästä asukkaille on palkintona isot bileet perjantaina.

Rankka taivas ja helvetti -viikkotehtävä päättyi tiistaina, mutta asukkaat eivät saaneet uutta viikkotehtävään. Sen sijaan he saivat jatkuvan päivätehtävän, joka jatkuu perjantaihin saakka. Palkintona onnistuneesta päivätehtävästä on isot bileet.

Päivätehtävässä kullekin asukkaille on annettu neljä sanaa tai sanontaa, joita asukas ei saa sanoa tai muuten seuraa rangaistus. Rangaistuksena asukkaat joutuvat ottamaan sähköshokkeja sähköshokkilaitteesta. Jokaisesta sanotusta sanasta täytyy ottaa sähköshokki erikseen.

Asukkaat toimivat tehtävässä itse tuomareina ja poliiseina, eli he vahtivat itseään ja toisiaan, ettei kiellettyjä sanoja tai sanontoja lipsahda. Kielletyistä sanoista on aina mentävä ottamaan sähköshokki heti tai tehtävä epäonnistuu. Asukkaille annetut sanat tai sanonnat ovat henkilökohtaisia ja kullekin usein puheessa toistuvia.

Suurimpia vaikeuksia tehtävä on tuottanut Benille, jonka listasta löytyy mm. sana "joo". Myös Annikalla ja Mikaelilla on vaikeaa, koska heidän listoillaan ovat toistensa lempinimet "Ansku" ja "Miksu" ja toisiinsa ihastunut kaksikko on tiiviisti yhdessä talossa. Stefanille tehtävä olisi varmasti ollut paljon vaikeampi, jos Amanda olisi vielä talossa. Sebastiania lukuun ottamatta kaikilla asukkailla löytyy sama kirosana listoiltaan.

Asukkaiden kielletyt sanat tai sanonnat:

Mikael: vitsi, Ansku, oikeesti, vittu
Salar: koira, isoveli, jebenti materi, vittu
Stefan: Ama, Amanda, puukko, vittu
Veera: eiku, sikana, tiäksä, vittu
Sebastian: Jumala, Jeesus, camoon, kertakaikkisesti
Ben: joo, nii, safka, vittu
Suvi: menkat, mama, papa, vittu
Tanja: angsti, silleen, tavallaan, vittu
Terhi: tupakka, spaddu, rööki, vittu
Annika: Miksu, epäreilu, oikeesti, vittu
Janica: oikeesti, niin, tai siis silleen, vittu

Lue jatkuvan päivätehtävän ohjeet Subin BB-nettisivuilta:
Jatkuva päivätehtävä: Kielletyt sanat
Lista asukkaiden kielletyistä sanoista

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.