Kotoilu päättyi, Annika ja Mikael palasivat muiden pariin

BB-talon lisähuoneessa viime tiistaista asuneiden Annikan ja Mikaelin kotoilu on ohi. Pariskunnan "jälkikasvu" lähti "opiskelemaan" ja Annika ja Mikael palasivat muiden asukkaiden joukkoon makuuhuoneeseen.

Big Brother ilmoitti viime tiistaina Annikan ja Mikaelin parisuhteen menneen uudelle tasolle ja määräsi heidät muuttamaan yhteen BB-talon lisähuoneeseen. Viikon aikana Annika tuli "raskaaksi" ja pari sai "vauvan", jonka he nimesivät Pirkko-Esaksi.

Annika ja Mikael järjestivät muille asukkaille keskiviikkona tuparit ja "vauvan" synnyttyä heidän piti pitää huolta Pirkko-Esasta. Leluvauva itki usein äänekkäästi ja "vauva" saatiin hiljaiseksi syöttämällä ja hyssyttelemällä. Mikaelin suhtautuminen perheenlisäykseen oli parempaa kuin Annikan. Mikael lauleskeli ja leperteli Pirkko-Esalle monta kertaa tehtävän aikana, kun lapsia inhoavalla Annikalla oli hälläväliä-asenne liian usein.

BB-talon sydänkäpysten viikko huipentui sunnuntaina, kun Talk Show'ssa katsojille näytettiin siirappinen klippi Annikan ja Mikaelin yhteisestä taipaleesta talossa. Taloyhteyksissä parilta tiedusteltiin ensi-ihastumisesta ja suhteen nykytilasta. Mikael vastasi kysymyksiin kekseliäästi, mutta Annika tyytyi hihittelemään ja töksäyttelemään hieman ajattelemattomia kommentteja.

Maanantaina yhteisasuminen lisähuoneessa sai päätöksensä. Herätyksen jälkeen BB kutsui Annikan ja Mikaelin päiväkirjahuoneeseen, jossa BB ilmoitti, että heidän "jälkikasvunsa" Pirkko-Esa lähtee "opiskelemaan" ja pari saa elää jatkossa ilman lapsivastuuta. Samalla lemmenpari joutuu muuttamaan lisähuoneesta takaisin makuuhuoneeseen nukkumaan yhdessä muiden asukkaiden kanssa.

Ainakin Annika oli tyytyväinen paluusta normaaliin, sillä nainen oli jo tuskastuneen oloinen viikonloppuna. Annika jutteli lauantain bileissä Mikaelille, että oli kokenut Mikaelin muuttuneen kylmemmäksi häntä kohtaan. Pari sai kuitenkin selvitettyä välinsä ja he ovat jälleen olleet läheisissä ja lämpimissä väleissä keskustelun jälkeen. Mikael valitteli poistumista lisähuoneesta, sillä mies oli saanut nukuttua siellä paremmin kuin makuuhuoneen kimppanukkumisessa.

Lue myös:
BB-pariskunta muutti yhteiseen yksiöön (2.11.2011)
Mikael ja Annika saivat perheenlisäystä (5.11.2011)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.