Lihotusviikkotehtävä alkoi, Elina Viitanen meni taloon

BB-talon asukkaat kokivat ison yllätyksen maanantaina. Viikkotehtävä alkoi normaalisti, mutta taloon tuli nainen, joka yllätti asukkaat täysin.

Maanantaina alkoi asukkaiden uusi viikkotehtävä, jossa asukkaiden on nostettava yhteispainoaan Big Brotherin asettamaan tavoitepainoon. Viikkotehtävä onnistuu, jos asukkaat onnistuvat saavuttamaan tavoitepainon. Asukkaat panostivat viikkotehtävään 99:n vedonlyöntiprosentilla.

Viikkotehtävässä asukkaiden on saavutettava 750 kg:n yhteispaino. Asukkaat kävivät iltapäivällä päiväkirjahuoneessa mittauttamassa painonsa. Asukkaiden yhteispaino oli 726,2 kg, joten heidän on nostettava yhteispainoaan 23,8 kg. Tämä tarkoittaa, että jokaisen asukkaan olisi nostettava painoaan keskimäärin 2,38 kg.

BB ilmoitti tuovansa asukkaille tarpeita kilojensa kasvattamiseen. Aluksi asukkaita arvelutti, että pystyvätkö kaikki keräämään reilut kaksi kiloa lisäkiloja. Tämän jälkeen Suvi hermoili, että hän lihoo liikaa, jos seuraavalla viikolla edessä on laihdutustehtävä, kuten Norjan BB:ssä. Tanja tyynnytteli Suvia, että jos viikossa tulee kiloja, ne myös lähtevät viikossa.

Asukkaille toimitettiin varastohuone täynnä ruokia, herkkuja ja juomia. Asukkaat olivat innoissaan, koska nyt he saavat varmasti vatsansa täyteen. Heti alkuun asukkaat ahmoivat innoissaan berliinin munkkeja ja hampurilaisia. Jääkaappi oli täynnä ruokaa, jotta asukkaat pääsivät lihottamaan itseään.

Juontaja tuli taloon

Viikkotehtävän alkumetreillä talossa tapahtui mullistus. Päiväkirjahuoneesta asukkaat saivat yllättävän tulokkaan, kun BB Extran juontaja Elina Viitanen astui taloon. Annika oli juuri pyrkimässä pk-huoneeseen ja nainen pelästyi pahanpäiväisesti. Annika luuli pk-huoneessa olevan Annikan ystävän, koska talossa on päivän aikana nähty asukkaiden ystäviä SEIS-tehtävän myötä.

Asukkaat ottivat Elinan ilolla vastaan. Elinaa kohtasi kysymystulva, joissa monet koskivat ulkomaailman asioita. Elina oli suorastaan pulassa ja juontaja pyysi asukkaita rauhoittumaan. Tilanne jatkui jonkun aikaa ja Sebastian pyysi, ettei asukkaat kyselisi kielletyistä aiheista, koska he eivät tiedä, kuinka kauan Elina viipyy talossa.

Pientä draamaa talossa ehdittiin näkemään Elinan taloon tulon takia. Annika sai mustasukkaisuuskohtauksen Mikaelista, kun Mikael kehui Elinaa kauniiksi ja osoittautui, että Elina pitää samankaltaisesta musiikista kuin Mikael. Annika itki tilanteesta Sebastianille ja Veeralle pihalla, kun Elina oli muiden asukkaiden kanssa makuuhuonessa. Mikaelin tullessa pihalle Annika ei sillä hetkellä halunnut puhua Mikaelille, mutta suukotteli pian ihastustaan.

Elina siirtyi taloon suoraan BB Extran juontajan penkiltä. Taloon tulleessa Elinalle kerrottiin, että hän siirtyy talon asukkaaksi niin pitkäksi aikaa, kun BB toisin ilmoittaa. Elinaa koskevat samat säännöt kuin muitakin asukkaita. Nainen oli hermostunut kuullessaan tiedon ja hermostuneisuus näkyi myös talossa. Elina näyttäisi viipyvän talossa muutamaa tuntia pidempää, sillä hänellä on talossa sänkypaikka ja hän sai henkilökohtaiset tavaransa taloon. Elina nukkuu Mikaelin ja Ramin välissä.

Lue myös:
Viikkotehtävän tehtävänanto Subin BB-nettisivuilta
Elina Viitasen juontajaprofiili sivuillamme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.