"Mummo" pelotteli Suvia ja Nettaa kauhujen yönä

Lauantaista muodostui kauhujen ilta ja yö. Illan ohjelmaan kuului kauhuelokuvan katsominen ja kauhupäivä huipentui kauhujen yöhön, jossa pääosissa olivat "mummo", Suvi ja Netta.

Asukkaat joutuivat olemaan päivällä kahteen otteeseen pitkään lukittuina pihalle. Ensimmäisenä kerralla tultuaan sisälle asukkaat ihmettelivät, että heidän vaatteitaan oli tuotu makuuhuoneen ulkopuolelle ja makkari oli lukittu. Oltuaan sisällä reilun tunnin, asukkaat passitettiin jälleen pihalle.

Päästyään takaisin sisälle toista kertaa, heitä odotti limsa- ja herkkutarjoilut sohvapöydällä. Big Brother ilmoitti asukkaille, että he saavat rentouttavan elokuvaillan. BB myös jekutti asukkaita toimittamalla pahvilaatikossa muovikäärmeitä, joista etenkin Netta ja Janica olivat peloissaan.

BB tarjosi asukkaille elokuvana "Paranormal Activityn". Osa asukkaista katsoi elokuvaa jännittyneenä, mutta osalle se ei aiheuttanut sen suurempia tuntemuksia. Muita asukkaita ärsytti Sebastianin jatkuva kommentointi elokuvan tapahtumista ja valittaminen huonosta elokuvasta.

Elokuvan päätyttyä alkoi spekulointi, mitä seuraavaksi tapahtui. Asukkaat arvelivat, että heitä tultaisiin pelottelemaan illan aikana. Pian asukkaita alettiin kutsumaan pareittain päiväkirjahuoneeseen. Kolmantena parina pk-huoneeseen menivät Suvi ja Netta, jonka jälkeen muut asukkaat käskettiin lisähuoneeseen. Lisähuoneessa asukkaita odotti ohjeistus, jossa heidän käskettiin ottaa talon puolelta hammasharjat ja uniasut. BB oli toimittanut asukkaille pizzaa ja juomaa lisähuoneeseen.

Kauhujen yö alkoi

Suvi ja Netta tulivat pk-huoneesta tyhjältä näyttäneeseen taloon. Naiskaksikko luuli muiden asukkaiden jekuttaneen heitä, mutta naureskelu muuttui pelkäämiseksi, kun BB kiusasi heitä vilkuttamalla pesän valoja sammuttamalla pihalta valot sulkematta terassin verhoa.

Jännitys tiivistyi, kun makuuhuone aukeni. Makkari oli sisustettu uuteen tyyliin ja siellä odotti mummonukke keinutuolissa. Suvi ja Netta eivät uskaltaneet mennä huoneseen ja he useaan otteeseen ryntäsivät huoneesta karkuun, kun kuulivat erilaisia ääniä.

Kirkunaa ei talosta puuttunut, eikä se vähentynyt, kun naisten toisen pk-huonekäynnin jälkeen mummonukke oli vaihtunut makkarissa oikeaan ihmiseen, "mummoon". "Mummo" jahtasi Suvia ja Nettaa pitkin taloa ja järjesti muutakin jäynää. "Mummo" ilmestyi milloin mistäkin, pesästä, makkarista, pihalta tai vaikkapa pk-huoneesta. Joka kerta Suvi ja Netta pelästyivät pahanpäiväisesti kovan kirkumisen saattelemana.

Samaan aikaan asukkaat lisähuoneessa nauttivat pizzoistaan ja katselivat makkarin tapahtumia lisähuoneen televisiosta. Asukkaat naureskelivat Suville ja Netalle, jotka olivat kauhun vallassa. Taloon saapunutta "mummoa" asukkaat pitivät huippujuttuna. Janica oli pettynyt, ettei hän saanut osallistua kauhujen yöhön makkarin puolella.

Suvia ja Nettaa peloteltiin eri tavoin. Suvi kutsuttiin pk-huoneeseen muutaman kerran yksin ja pelokas Netta jäi taloon odottamaan. BB vei Suvin mm. varastohuoneeseen suoraan pk-huoneesta. Lisäksi Nettaa peloteltiin soittamalla kaiuttimista kirkonkelloja ja ns. jännitysmusiikkia. Netta oli aivan säikkynä ja istui vain paikoillaan pk-huoneen oven vieressä.

Kauhujen yö huipentui aamuyöllä, kun "mummo" teki visiitin makkariin Suvin ja Netan nukkuessa. "Mummo" meni nukkuvan Netan viereen ja varasti tältä peiton. Netta pelästyi todella pahasti ja saman koki pian Suvi. Tämän jälkeen "mummo" pudotti molemmat naiset sängyiltä kallistettuaan sänkyjä. Valojen sytyttyä makkariin "mummo" sai jalat alleen ja poistui makkarista varauloskäynnin kautta.

Yövierailusta naiset eivät pitäneet yhtään. Suvin mukaan homma meni jo aivan sairaaksi. "Mummo" kiusoitteli naisia vielä hetken olohuoneen puolella paiskomalla ovia ja ryntäilemällä paikasta toiseen. Naiset uskaltautuivat menemään uudestaan nukkumaan vasta, kun BB lupasi, että "mummo" on saatu poistettua talosta.

Rauhattoman yön jälkeen Suvi ja Netta raportoivat kauhujen yön tapahtumia muille asukkaille. Muut asukkaat kertoivat, että he näkivät alkuillan tapahtumia televisiosta, mutta ei sen jälkeen. Suvi totesi, että yöhön asti oli ollut ihan hauskaa, mutta yöherätys meni liian pitkälle. Netta oli vihainen BB:lle ja uhitteli menemästä enää pk-huoneeseen, mutta Sebastian muutti naisen mieltä pelottelemalla rangaistuksilla, jos BB:tä ei tottele.

Jutut kauhujen yöstä vaihtuivat pian sunnuntairutiineihin, kun BB antoi Suville ja Netalle luvan mennä päiväunille. Muut asukkaat saivat sillä aikaa ahertaa perusteellisen sunnuntaisiivouksen parissa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.