Räisänen jatkaa BB-tuottajana

Suomen Big Brotherin asukashaun käynnistyttyä alkoi pohdinta tulevan kauden tuotantotiimistä. Seitsemännen kauden pääohjaaja oli jo tiedossa, mutta tuottajan nimi oli vielä hämärän peitossa.

MTV3:n Viihdeuutiset kertoi viime viikolla, että Kim Sainio palaa BB:hen pääohjaajaksi. Tämän viikon tiistaina Iltalehti teki haastattelun BB-hausta, jossa paljastui tuottajan nimi. Big Brotherin tuottajana jatkaa näillä näkymin Mikko Räisänen.

Iltalehden haastattelussa Räisänen kommentoi, että asukashaussa oli tarkoitus saada aikaisempaa iäkkäämpiä henkilöitä taloon. Räisäsen mukaan nettihaun palauttamisen syynä täksi kaudeksi oli alentaa hakukynnystä niille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse hakukiertueelle. Räisänen totesi Iltalehdelle, että yli 28-vuotiaita on ollut enemmän mukana nettihaussa kuin kiertueella.

Vanhempia asukkaita on toivottu myös yleisön puolelta. Nettihaun lisäksi asukkaita haetaan BB-taloon viime vuosien tapaan myös hakukiertueelta. Kiertue järjestetään myöhemmin keväällä ja siitä kerrotaan lisätietoja lähempänä kiertueen alkamista.

Aika näyttää, millaisia asukkaita saadaan taloon ensi syksyksi. Se näyttäisi sen sijaan olevan varmaa, että Räisänen jatkaa BB-tuottajana. Tämä ei ensikommenttien perusteella herättänyt hurraa-huutoja esimerkiksi BBPlazalla. Fanit ovat toivoneet ohjelman täydellistä uudistumista, mutta tuleeko näin tapahtumaan, kun näyttäisi, että vanhat tekijät näyttäisivät olevan uudenkin tuotantoyhtiön taustalla.

Muita ydintiimiläisiä tuottaja Räisäsen ja pääohjaaja Sainion lisäksi ei ole vielä julkistettu.

Lue Räisäsen haastattelu Iltalehdestä (15.3.2011)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.