Sainio palaa Big Brotherin pääohjaajaksi

Radioon reilun vuoden visiitin tehnyt Kim Sainio palaa televisiotöihin ja Big Brotheriin. Radio Rockin vast'ikään jättänyt Sainio palaa BB:hen tuttuihin hommiin pääohjaajaksi.

Haku seitsemännelle BB-kaudelle käynnistyi virallisesti tiistaina. Samalla vahvistui myös se, että Big Brotherin tuottaa tällä kaudella Endemol Finland Oy, joka myös omistaa BB-formaatin oikeudet. Aikaisemmat kuusi kautta Suomen BB:tä tuottanut Metronome Film & Television sai väistyä.

Tiistaina kuultiin myös, että vuosina 2006-2009 BB:n pääohjaajana työskennellyt Sainio palaa Big Brotherin tuotantotiimiin. Sainio on palaa tuotantoon pääohjaajaksi, eikä tuottajaksi, jonka ensin kerroimme. Siteerasimme MTV3:n Viihdeuutisia, joka kertoi asiasta ensin, mutta uutisemme julkaisun jälkeen MTV3 päivitti omaa uutistaan ja kertoo nyt Sainion palaavan pääohjaajaksi. Metronomella BB-tuottajana 2006-2010 toimineen Mikko Räisäsen jatkosta BB:ssä ei ole tietoa.

Sainio oli poissa BB:n tuotannosta reilun vuoden, kun hän lähti kauden 2009 jälkeen radioon juontamaan Radio Rockin Korporaatio-aamushow'ta yhdessä Jussi Heikelän kanssa. Kovin paljon Sainio ei ole puhunut syistä, jonka takia hän jätti hetkeksi BB:n, mutta kovinkaan lämpimästi hän ei BB:stä puhunut radiossa ollessaan.

MTV3:n Viihdeuutisille tiistaina antamassa haastattelussaan Sainio toteaa, että hän oli aina halunnut tehdä radiota ja se oli ollut hauskaa. Televisiotyö kuitenkin veti enemmän puoleensa ja Sainio palasi "kotikentälleen". Osasyynä paluuseen oli myös tv-työn mahdollistamat paremmat aikataulut perheen parissa. Entisen BB Talk Show -juontaja Mari Sainion (os. Kakko) kanssa naimisissa oleva Kim Sainio ei kommentoinut MTV3:lle BB-pestiään sen tarkemmin.

Jo ennen paluutaan BB:n pääohjaajaksi, on Sainio ehtinyt radiotyönsä ohella tehdä muutamia tv-töitä. Sainion nimi on nähty ohjaajana MTV3:n Keksijätehtaan ja Linnan tähdet -ohjelman lopputeksteissä.

Sainion lisäksi muita BB:n tuotantoon kuuluvia ei ole vielä julkistettu. BB-haku käynnistyi tiistaina lomakehaun ja ilmianna kaverisi -haun muodossa. Vuodesta 2007 asti tutuksi tullut hakukiertue järjestetään suurimmissa kaupungeissa myöhemmin keväällä.

Kim Sainion haastattelu MTV3:n Viihdeuutisten nettisivuilla

Lue lisää:
Big Brother 2011 -hakusivut Subin nettisivuilla
Big Brother 2011 -haku on käynnistynyt


Tulosta   Sähköposti