Salaisuus-teema tänä vuonna

Tämän vuoden Big Brotherin teema on paljastettu. Teema liittyy salaisuuksiin ja se paljastui tuonnon Facebook-sivuillaan julkaisemassa kauden ennakkomainoksessa.

Seitsemäs tuotantokausi rakentuu salaisuuksien ympärillä. Tuotannon Facebookissa julkaisemassa mainosvideossa todetaan, että "enemmän salaisuuksia kuin koskaan ennen". Videossa kaunis nainen kävelee vanhan rakennuksen salista toiseen ja matkalla on salaisuuksien symboliikkaa, kuten luurankoja kaapissa ja asioiden lakaisua maton alle sekä tauluja, joissa on siluetteja. Pitkässä mainosvideossa (1 min. 35 s.) taustalla soi dramaattinen musiikki. Mainoksen lopussa ruutuun tulee kysymys "Mikä on hänen [naisen] salaisuutensa?" Tämän jälkeen nainen avaa pariovet, jonka jälkeen ruutuun tulee BB-logo ja sen alapuolelle em. slogan.

Mainos ei jätä epäselväksi kauden teemaa. Voi olla, että jokaisella asukkaalla on tänä vuonna taloon tullessa salaisuus, jonka toisten on arvattava. Tällainen on ollut käytössä ainakin Ranskan Big Brotherissa, jota siellä esitetään nimellä Secret Story. Ranskassa on BB:stä tehty oma variaatio BB-formattia mukaillen ensin Loft Story (2001-2002) ja sitten Secret Story -nimellä (vuodesta 2007 lähtien). BBPlazan keskustelupalstan nimimerkki keisarin mukaan Saksan BB:ssä on ollut vastaava teema tänä vuonna. Ainakin Ranskassa salaisuuden toiselta asukkaalta paljastanut on palkittu 10 000 euron palkinnolla jokaisesta paljastetusta salaisuudesta, kertoo Wikipedia.

Uuden kauden mainos on varsin hienosti toteutettu. Se on myös varsin pitkä, eikä sitä välttämättä nähdä televisiossa noin pitkänä. On mahdollista, että pitkä versio on tehty vain Facebookia (nettiä) varten ja televisiossa nähdään hieman lyhennetty versio. Viime vuonna tv:ssä nähdyt ennakkomainokset olivat pituudeltaan 45-53 sekuntia (pitkät versiot). Mainoskampanja kautta 2011 varten käynnistynee MTV Median kanavilla elokuun puolella.

Suomen seitsemäs Big Brother käynnistyy 24/7-palvelussa tiistaina 30. elokuuta ja Subilla 31. elokuuta kello 21.00.

Katso tuotannon Facebook-sivuillaan julkaisema BB-mainos

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.