Salar joutui rangaistuksena häätöäänestykseen

Big Brother antoi Salarille perjantaina rangaistuksen sääntöjen rikkomisesta. Rangaistuksena Salar joutui suoraan tämän viikon häätöäänestykseen.

Salar on rikkonut mikrofonisääntöjä ja häntä on muistutettu tästä asiasta aiemmin tällä viikolla. Lisäksi Salar heitti mikrofoninsa suututtuaan keskiviikkoiltana Sebastianille ja BB ilmoitti syynä olevan myös Salarin välinpitämättömyyden sääntöjä kohtaan.

Rangaistukseksi Salar joutui suoraan häätöäänestykseen tällä viikolla. Salar ei saa osallistua tämän viikon oljenkorsikilpailuun, eikä hän saa antaa nimeämispisteitä tällä viikolla. Muut asukkaat eivät voi luonnollisesti antaa Salarille nimeämispisteitä, eikä oljenkorsikilpailun voittaja voi vaihtaa Salaria pois häätöäänestyksestä.

BB kuulutti asukkaat sohville kuulemaan Salarin rangaistuksen. Salar otti rangaistuksen vastaan näennäisen rauhallisesti, mutta sisällä kuohui. Salar sanoi arvanneensa rangaistuksen, eikä ottanut sitä pahana. Tamer tsemppasi Salaria, että hän on vahva ja uskoi Salarin selviävän häätöäänestyksestä. Myös monet muut asukkaat olivat tätä mieltä ja jotkut asukkaat pitivät Salarin rangaistusta epäreiluna.

Salarin rangaistus julkistettiin juuri ennen tämän viikon nimeämisten alkua. Kauden toiseen häätöäänestykseen nimetyt asukkaat selviävät tänään BB Extrassa, jossa oljenkorsikilpailun voittaja vaihtaa yhden asukkaan häätöäänestykseen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.