Kolme Salarin lisäksi joutui häätöuhan alle, Tanjalle oljenkorsi

Toisten nimeämisten perusteella häätöuhan alle joutui kolme asukasta Salarin saaman rangaistuksen lisäksi. Iltapäivän oljenkorsikilpailun voitti Tanja, joka saa vaihtaa yhden asukkaan häätöäänestykseen.

Päivä käynnistyi dramaattisesti, kun Big Brother laittoi Salarin häätöäänestykseen rangaistuksena sääntörikkomuksista. Salar ei saanut myöskään antaa nimeämispisteitä, osallistua oljenkorsikilpailuun tai tulla vaihdetuksi pois häätöäänestyksestä.

Salarin rangaistus pisti uusiksi talon suurimpien juonittelijoiden, Salarin, Benin, Amandan ja Tamerin, suunnitelmat uusiksi. He olivat suunnitelleet aiemmin viikolla nimeävänsä keskenään Suvin ja Sebastianin äänestykseen. Salar ilmeisesti pelästyi häviävänsä tuolle kaksikolle ja juonitteluklikki päätti vaihtaa "listalleen" Tanjan ja Terhin, joille antaa pisteitä.

Nimeämisten tulokset julkistettiin alkuiltapäivästä. Asukkaat saivat kuulla, että Salarin lisäksi häätöuhan alla olivat Tanja, Terhi ja Tamer. Tulosten kuuleminen ei aiheuttanut suurta dramatiikkaa, lähinnä hiljaisuutta sohvilla. Salar tosin marmatti rangaistustaan liialliseksi, koska mielestään hän olisi voinut osallistua oljenkorsikilpailuun. 

Häätöuhan alle joutuneet osallistuvat oljenkorsikilpailuun, jonka voittajalla on mahdollisuus pelastaa yksi asukas häätöäänestykseltä. Tällä viikolla oli vuorossa jäätelönsyöntikilpailu, jossa häätöuhan alla olevat joutuivat syömään jäätelöä kuumalla penkillä istua. Heillä oli kolme minuuttia aikaa ja, kuka syö eniten, on voittaja.

Ensimmäisenä oli vuorossa Tamer, joka ehti syödä viisi jäätelöä ja kuudes oli suussa ajan päättyessä. Jäätelö piti syödä kokonaan ja Eskimo-puikon tikku piti olla täysin puhdas, jotta jäätelö laskettaisiin. Toisena vuorossa ollut Terhi sai saman tuloksen kuin Tamer, mutta viimeisenä kilpailijana ollut Tanja ahmoi peräti kahdeksan jäätelöä. Oksennuksen partaalle itsensä syöneen Tanjan suoritus aiheutti spekulointia mm. penkiltä nousun suhteen, sillä penkiltä ei saanut nousta kesken suorituksen.

Hetki oljenkorsikilpailun päättymisen jälkeen BB kutsui Tanjan päiväkirjahuoneeseen, josta nainen sai käsivarteensa vihreän käsivarsinauhan. Tanja oli siis voittanut kilpailun ja hänellä oli esissä vaikea valinta, kenet vaihtaa häätöäänestykseen. Itkuinen Tanja spekuloi Janican kanssa vaihtoehtoja. Vaihtaisiko tilalle asukkaan, joka ei ole Tanjan mielestä vaarassa pudota, vai vaihtaako sukupuolen mukaan, koska talossa on naisenemmistö.

Tanja joutuu tekemään oljenkorsivalinnan illalla suorassa BB Extra -lähetyksessä. Tanjan täytyy vaihtaa joko itsensä tai jonkun muut häätöuhan alla olevan asukkaan häätöäänestykseen. Valinta täytyy tehdä tällä hetkellä suojassa olevien asukkaiden joukosta.

Tanjan valinta BB Extrassa Subilla tänään klo 19.00 alkaen!

Salar joutui rangaistuksena häätöäänestykseen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Nämä asukkaat saivat eniten nimeämispisteitä, oljenkorsikilpailu kutsuu
Oljenkorsikilpailu: Jäätelön syönti kuumalla penkillä istuen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.