Salar sai avata Pandoran lippaan - valitsi hyvän itselleen

Tämän kauden yksi uutuuksista, Pandoran lipas, oli ensimmäistä kertaa tällä kertaa käytössä. Valinnan hyvän ja pahan asian jakautumisesta teki ensimmäisenä Salar.

Uusi Pandoran lipas tietää yhdelle asukkaalle hyvää ja muille huonoa tai yhdelle huonoa ja muille hyvää. Netin Big Brother 24/7-palvelun katsojat saivat tällä viikolla äänestää nettiäänestyksessä, kuka asukkaista joutuu valinnan tekemään.

Äänestyksen voittajaksi selviytyi Salar, joka teki valinnan päiväkirjahuoneessa. Salaria odotti pk-huoneessa lipas, jossa oli kaksi kirjekuorta. Salarin piti valita toinen ja hän valitsi itselleen hyvää ja muille huonoa.

Itselleen hyvä vaihtoehto oli Salarille ja hänen valitsemalleen asukkaalle viini-illallinen ja nukkuminen normaalisti makuuhuoneessa. Muiden huono vaihtoehto on nukkua lisähuoneessa heinäsirkkojen ja hiirten kanssa lattialla. Muut asukkaat saavat syödä ainoastaan näkkileipää ja juoda vettä.

Vakavan oloinen Salar kertoi päätöksestään muille asukkaille sohvilla alkuillasta. Salar totesi päätöksen olleen vaikean ja hän hoki moneen kertaan, että hän toivoisi muiden asukkaiden näkevän videolta, kuinka vaikea päätös oli. Illalliskumppanikseen Salar valitsi Minnan, koska Salar uskoi, ettei Minna olisi pärjännyt lisähuoneessa.

Salarin päätös ymmärrettiin kohtuullisen hyvin. Salar perusteli itselleen hyvän ottamisen sillä, että hän on häädössä ja, jos joutuu lähtemään, hän haluaa kokea kaiken mahdollisena viimeisenä iltana. Salar kuitenkin hermostui Janicaan, jonka luuli arvostelevan valintaansa, mutta enemmänkin taisi olla väärinymmärrys. Myöhemmin Suvi ärsyyntyi Salarille, kun valitti, että kärpäset pääsevät ruokaan käsiksi, kun joutui odottamaan Minnan tuloa vessasta.

Näkkileipä- ja vesikuurille joutuneet asukkaat ottivat kuitenkin suhteellisen rennosti tilanteensa. Kaiken muun lisäksi myös päiväunikiellon niskaansa saaneet asukkaat jatkoivat elämäänsä talossa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Talossa jatkettiin rentoa jutustelua ja keksimiänsä leikkejä ja pelejä.

Ilta voi tuoda vielä mielenkiintoisia tilanteita, koska Mikaelilla on sunnuntaiaamuun saakka käynnissä salatehtävä, jossa hän ei saa koskea Annikaan. Annika on ollut ärsyyntynyt Mikaelin käytökseen ja tähän asti päivä on sujunut ilman suurempia ongelmia välttelemällä Mikaelia. Kärjistyykö tilanne pienessä lisähuoneessa yöllä?

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.