Big Brother antoi Mikaelille Annikaan liittyvän salatehtävän

Häätöäänestykseen nimettyjen asukkaiden selvittyä Big Brother antoi Mikaelille salatehtävän, joka liittyy hänen taloihastukseensa Annikaan. Mikaelin on oltava koskematta Annikaan sunnuntaihin saakka, jotta salatehtävä onnistuu.

Illalla päiväkirjahuoneeseen kutsuttu Mikael sai BB:ltä salatehtävän "Älä koske Annikaan", jossa hän ei saa koskea sunnuntaiaamuun asti Annikaan. Salatehtävä jatkuu siis kahtena yönä, joten käytännössä heidän on nukuttava eri sängyissä. Jos salatehtävä onnistuu, saa Mikael antaa Annikalle valitsemansa lahjan. Salatehtävä ei saa paljastua Annikalle tai muille asukkaille onnistuakseen.

Saatuaan tehtävän Mikael oli aluksi mietteliäs, mutta sitten kutsui Annikan kanssaan pihalle. Siellä hän selitti Annikalle, että hänen ollessa häätöäänestyksessä heidän on parempi olla häätöön asti erillään, jottei saada kuvaa, että he ovat pelkästään kahdestaan talossa. Mikael ehdotti, että heidän pitäisi nukkua eri sängyissä ja olla koskettelematta ja pusuttelematta.

Mikael lupasi, että jos hän pysyy talossa, tilanne palautuu kyllä ennalleen ja he voivat pusutella ja muuta sellaista. Annika kuunteli Mikaelia hämmentyneenä ja vähäsanaisena. Annika kuitenkin myöntyi Mikaelin pyyntöön ja molemmat lähtivät takaisin sisälle hiljaisina.

Annika suunnisti makuuhuoneeseen, jossa nainen puhkesi kyyneliin. Amanda ja Terhi lohduttivat naista, joka suurinpiirtein luuli Mikaelin jättäneen hänet. Naiset kummastelivat Mikaelin käytöstä ja haukkuivat hänet lyttyyn. Suurta kohtausta Annika ei halunnut järjestää, eikä kertoa tilanteesta kaikille asukkaille. Annika pelkäsi, että taloon tulisi bileet, jolloin hän saattaisi räjähtää Mikaelille.

Myöhemmin tupakkapaikalla Suvi alkoi aavistella, että tämä voisi olla tehtävä BB:ltä. Mikael myös antoi tällaista ymmärtää rivien välistä ja yritti saada välitettyä tiedon jotenkin myös Annikalle. Mikael toivoi, että Annika ymmärtäisi myöhemmin, miksi teki näin. Mikaelilla ei näyttänyt olevan hyvä olo ja mies koki tuskaa ihastuksensa surusta. Miesten kanssa Mikael sopi uusista petijärjestelyistä ja liinavaatteita siirrettäeässä Salar ainakin taisi tajuta, että Mikaelilla on jonkinlainen salatehtävä.

Murheen murtama tunnelma lieveni illan mittaan ja asukkaat intoutuvat järjestämään toisilleen "muotishow'n", jossa miehet esiintyivät naisina ja naiset miehinä. Myös Annika oli mukana esiintymässä ja nauramassa - kaikesta huolimatta.

Lue lisää Mikaelin salatehtävästä Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.