Sub julkaisi ensimmäisiä kuvia BB-talosta

Sub on julkaissut verkkosivuillaan ensimmäisiä sisäkuvia tämän vuoden BB-talosta. BB-nettisivuilla esitellään muutamia yksityiskohtia talosta, josta on lupailtu jotain muuta kuin kodinomaista.

Subin BB-nettisivuilla on nähtävissä kolme kuvaa talosta. Ensimmäisessä kuvassa on jänis oranssilla taustalla, toisessa kuvassa puun runkoa ja kolmannessa vaaleanpunainen syvennys. Kovin tarkkaa kuvaa kokonaisuudesta ei kuvista saa, mutta Sub ilmoittaa, että se aikoo julkaista lisää talokuvia vielä ennen kauden alkua. Lopullisesti talon sisustus selviää luonnollisesti kauden avauksessa.

Tiistaina 16. elokuuta Big Brotherin tuottaja Mikko Räisänen lupaili Iltalehden haastattelussa, että tänä vuonna BB-talon sisustus on kaikkea muuta kuin kodinomainen. Monet ovatkin syyttäneet Suomen BB-tuotantoa yllätyksettömyydestä ja mielikuvituksettomuudesta suunniteltaessa BB-taloa. Nyt näyttäisi siltä, että ainakin taloasiaan olisi tulossa korjaus tänä vuonna.

Suomen seitsemäs Big Brother starttaa 24/7-palveluissa tiistaina 30. elokuuta ja Subilla keskiviikkona 31. elokuuta kello 21.

Lue myös:
Katso erikoiset maistiaiskuvat uudesta BB-talosta (Subin BB-nettisivut)
Iltalehti: BB-talo mullistuu täksi kaudeksi

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.