Asukashaku päättyy maanantaina kello 10!

Suomen seitsemännen Big Brotherin maaliskuussa alkanut asukashaku päättyy vihdoin maanantaina. Erikoisen pitkään jatkuneessa haussa asukkaita haettiin taloon lähes viime hetkiin saakka.

Tämän vuoden asukashaku saadaan päätökseen ensi maanantaina kello 10.00, jolloin taloon hakeminen päättyy lopullisesti. Täksi vuodeksi palautettu nettihaku on jatkunut Subin BB-nettisivuilla maaliskuusta lähtien. Toukokuussa asukkaita haettiin myös hakukiertueella ja alkukesään saakka myös kaverin pystyi ilmoittamaan BB-asukkaaksi.

Big Brotherin tuottaja Mikko Räisäsen mukaan tänä vuonna hakijoiden määrä kasvoi selkeästi nettihaun mukaan ottamisen ansiosta. Samalla kasvoi hakijoiden keski-ikä. Räisäsen mukaan suurinta kasvu oli 24-30 -vuotiaiden joukossa. Nettihaku helpotti niiden ihmisten hakemista taloon, joille hakutilaisuuksiin tuleminen oli liian suuri kynnys.

Asukashakua jatkettiin yllättävän pitkään. Kauden alkuun on aikaa enää alle kaksi viikkoa. Viikonlopun aikana ehtii kuitenkin vielä hakea ja jättää hakemuksen Subin nettiin. Hakijalta vaaditaan 18 vuoden ikää hakuhetkellä. Mikäli potentiaalisia asukaskandidaatteja löytyy viikonlopun aikana, ottanee tuotanto yhteyttä pikaisesti. Mitä luultavimmin kauden avauksen kokoonpano kuun lopussa on jo päätetty, mutta mikäli hyviä tyyppejä löytyy, on niillä mahdollisuus päästä taloon intruuderiksi.

Big Brotherin seitsemäs kausi käynnistyy 24/7:ssa tiistaina 30. elokuuta ja Subilla keskiviikkona 31. elokuuta kello 21.00.

Asukashaku päättyy maanantaina 22.8.2011 kello 10.00!

Lue lisää:
Hae taloon Big Brotherin virallisilta nettisivuilta
Sivustomme asukashakusivut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.