Veera ja Annika tuplahäädettiin

Sunnuntaina Big Brother -talosta häädettiin kaksi asukasta. Häätöuhan alla olleista asukkaista häädettiin Veera ja Annika, jotka hävisivät häätöäänestyksessä Sebastianille, Mikaelille ja Suville.

Tällä viikolla häätöäänestykseen joutuneet asukkaat määräytyivät pelkästään SEIS-tehtävän epäonnistumisen seurauksena, eikä nimeämisiä järjestetty. Asukkailla oli viikon aikana käynnissä toistaiseksi jatkuva SEIS-tehtävä, jossa epäonnistuneet asukkaat joutuvat häätöäänestykseen. SEIS-tehtävässä asukkaiden piti pysyä paikoillaan, tapahtui talossa mitä tahansa.

Mikael, Sebastian, Suvi, Annika ja Veera eivät pystyneet olemaan liikkumatta tehtävän aikana. Viikon aikana talossa vieraili asukkaiden läheisiä. Häätöäänestykseen joutunut viisikko koki niin vahvoja tunnereaktioita, että he ryntäsivät läheistensä kaulaan, eikä kyyneleiltä vältytty. Halauksen hintana oli kuitenkin paikka häätöäänestyksessä.

Häätöäänestykseen joutuneista asukkaista ainoastaan Veera katui liikkumistaan SEIS-tehtävän aikana, vaikka sunnuntaihin mennessä tunne ei enää ollut niin vahva. Häätöä odoteltaessa häätöuhan alla ollut viisikko olisi halunnut jäädä taloon ja tunnelma talossa oli odottava, mutta silti suhteellisen rento. Jännitystä lisäsi, että suorassa Talk Show'ssa talosta tultaisiin häätämään kaksi asukasta.

Tuplahäädetyt asukkaat häädettiin talosta yhtä aikaa. Juontaja Susanna Laine kuulutti kaiuttimista ensin Veeran nimen. Veera nousi pystyyn ja tuuletti. Heti perään kuului Annikan nimi. Annika kapsahti välittömästi Mikaelin kaulaan. Mikael ja Annika ovat olleet ihastuneita toisiinsa lähes koko heidän BB-taipaleensa ajan.

Veera ja Annika halasivat viimeisen talominuuttinsa aikana muut asukkaat. Myös talossa huonoissa väleissä olleet Annika ja Janica halasivat vielä aivan viime hetkillä. Annika ja Janica saivat puhuttua välinsä selviksi eilisillan aikana. BB:n jo laskiessa sekunteja häädetyille naisille, Mikael ja Annika keskittyivät vielä kuumaan suudelmaan, ennen kuin Annika poistui ulkomaailmaan Veeran kanssa.

Välittömästi häätöoven sulkeuduttua Mikael painui tupakalle hiljaisena. Seurakseen Mikael sai Tanjan, joka tarjosi jutteluseuraa, mutta Mikael sanoi kohteliaasti, ettei halua nyt puhua. Sebastian harmitteli, ettei olisi halunnut luopua kenestäkään. Sebastian mietti, että oli lähentynyt viime aikoina Annikan kanssa, kun taas Veeran kanssa oli ollut koko ajan läheinen. Janica oli tyytyväinen, että sai selvitettyä välinsä Annikan kanssa.

Talk Show -studiossa nähtiin varsin levotonta meininkiä. Juontajakaksikko ei saanut Veeraa ja Annikaa kuriin millään ja kaksikko meinasi jatkuvasti karata läheistensä luo. Veera kommentoi sutinoita Salarin kanssa, ettei hänellä mielestään ollut mitään suhdetta.

Annikaa ei haastattelutilanteessa kiinnostanut juontaja Elina Viitasen, hänen ja Mikaelin välisen kolmiodraaman vaikutus putoamiseensa, kun Elina kysyi naiselta asiasta. Elina oli BB-talossa vierailevana asukkaana tällä viikolla maanataista perjantaihin ja Annika tuli todella mustasukkaiseksi, kun Elina ja Mikael olivat läheisiä toisilleen vierailun ajan. Susanna puolestaan luovutti Annikalle Mikaelin onnistuneesta salatehtävästä voittama arvokas kello.

Levottomuus studiossa jatkui läpi haastattelun. Kun kaksikkoa oli jo passittamassa ulos studiosta, Annika oli menossa vielä tapaamaan läheisiään. Juontajat saivat kuitenkin Annikan ohjattua oikeaan suuntaan ja Susanna ja Elina pystyivät vihdoin huokaamaan helpotuksesta.

Veeran ja Annikan häädön jälkeen BB-taloon jäi kahdeksan asukasta.

Tuplahäätö: Veera ja Annika kotimatkalle! (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.