Ben avasi Pandoran lippaan, otti itselleen pahaa ja muille hyvää

Tällä kaudella jo tutuksi tullut Pandoran lipas avattiin lauantaina jo neljättä kertaa. Nyt lippaan pääsi avaamaan Ben, joka valitsi itselleen pahaa ja muille hyvää.

Ben kutsuttiin lauantaina iltapäivällä avaamaan Pandoran lipas. Beniä odottii tuttuun tapaan kaksi kirjekuorta, joista mies joutui valitsemaan toisen. Valintaa Ben pohti pitkään, mutta päätyi lopulta ottamaan pahaa itselleen ja hyvää muille.

Benin valitsema paha oli siivota kylpyhuone hammasharjoilla valitsemansa asukkaan kanssa läpi yön. Ben valitsi seurakseen Mikaelin, koska hän uskoi Mikaelin kestävän tehtävän parhaiten. Muiden asukkaiden hyvä oli hiusten stailaus ja alkoholijuomat illaksi.

Muut asukkaat kiittelivät Benin tekemää valintaa, eikä Mikaelkaan ottanut kohtaloaan pahalla. Ben kehuskeli itseään, kuinka hän tsemppaa aina muita ja valitsi siksi hyvää muille. Itsekehun jatkuttua jonkun aikaa, Annika kuittaili Benille, että "kehu nyt itseäsi vielä vähän lisää".

Kylpyhuoneen siivousurakkaa varten Big Brother toimitti Benille ja Mikaelille siivousvaatteet ja hammasharjat. Ruokataukoja lukuun ottamatta heidän piti jatkuvasti hinkata kylpyhuonetta harjoillaan. Jos joku asukas halusi vessaan luonnollisille tarpeille, oli Benin ja Mikaelin poistuttava kylpyhuoneesta ja harjattava kylppärin ovea ulkopuolelta.

Muiden asukkaiden ilta alkoi juhlajuomien tarjoilulla, jotka he saivat varastohuoneesta. Pian tämän jälkeen hiusten stailaus pääsi käyntiin. Asukkaat stailattiin pienissä ryhmissä lisähuoneessa, sillä stailaajia oli vain kaksi ja huone oli pieni.

Suurin muutos nähtiin Janicalta, joka värjäsi hiuksensa punaiseksi. Janica oli innoissaan muutoksesta ja hän hehkutti uutta lookiaan. Myös muut asukkaat kehuivat Janican ulkonäköä. Täysin päinvastaisen reaktion sai Veera, joka inhosi uutta kampaustaan ja nainen purkikin sen pian lisähuoneesta poistumisen jälkeen.

Asukkaat Beniä ja Mikaelia lukuun ottamatta nauttivat stailauksen jälkeen juomia hieman puolen yön toiselle puolelle, mutta kovin pitkään he eivät pysyneet hereillä. Ben ja Mikael suorittivat kylpyhuoneen siivousta urhoollisesti, vaikka Benille BB joutuikin kuuluttamaan nukahtamisesta muutamaan otteeseen.

Kylpyhuoneen siivous päättyi aamulla herätyksen yhteydessä hieman kello 9:n jälkeen. Väsyneet siivoojat eivät kuitenkaan päässeet nukkumaan, koska päiväunikielto on voimassa. Talon naiset helpottivat siivoojien urakkaa mm. hieromalla kaksikkoa ja Tanja ja Sebastian pyysivät BB:ltä nukkumislupaa siivoojille. Tanja ja Sebastian olisivat menneet vaikkapa lintuhäkkiin sillä ehdolla, että Ben ja Mikael saisivat nukkua. BB ei kuitenkaan tähän suostunut.

Pandoran lipas: Nämä ohjeet Ben sai (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.