Anne palaa BB-taloon keskiviikkona

Big Brother on kehittänyt Finaaliviikolle monenlaisia käänteitä. Yksi Finaaliviikon käänteistä on se, että talosta häädetty Anne palaa taloon keskiviikkona.

Maanantain BB Extrassa paljastettiin, että kuudennella viikolla BB-talosta häädetty Anne tekee paluun BB-taloon keskiviikkona. Vielä ei ole tiedossa, mitä Anne menee sinne tekemään.

Mahdollisuuksia, mitä keskiviikkona tapahtuu, on muutamia. Voi olla, että  Anne saa Big Brotherilta jonkin tehtävän suoritettavakseen tai sitten Anne tulee tapaamaan talossa olevia asukkaita vain terassin oven lasien läpi. Varsinaiseksi asukkaaksi Anne tuskin palaa, eli voitonmahdollisuuksia hänellä ei varmaankaan ole, jos visiitti venyy pidemmäksi. Mahdollisesti jotain pakan hämmennystä tulee, mutta mitä tapahtuu, paljastetaan vasta keskiviikkona.

Anne on keskiviikkona vieraana erikoispitkässä BB Extran lähetyksessä, jossa on haastattelussa myös kolme muuta aiemmin tällä kaudella häädettyä asukasta. Talossa oleva Finaaliviikkoviisikko on käänteestä tietenkin autuaan tietämätön. Annesta tuli erityisen läheinen talossa olevan Teijan kanssa, mutta hän oli pidetty asukas myös monen muun BB-asukkaan mielestä. Katsojille Annesta muodostui monien inhokki.

Erikoispitkä BB Extra Subilla keskiviikkona 28.11.2012 klo 19.00 - 20.00

Anne palaa taloon! (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.