BB-mainos on kuvattu

Uuden Big Brother -kauden valmistelut etenevät, vaikka kesä on vasta aluillaan ja kauteen on aikaa lähes kolme kuukautta. Tulevaa kautta promoava tv-mainos on kuvattu tällä viikolla, kertovat Big Brotherin Facebook- ja Twitter-sivut.

Uuteen Big Brotheriin liittyy aina odotuksia ja salaperäisyyttä. Millainen on BB-silmä? Millaisella tv-spotilla kautta promotaan? Millainen on BB-talo? Millaiset ovat uudet asukkaat?

Jotakuinkin tässä järjestyksessä kauteen liittyvät salaisuudet paljastuvat. Jo nyt on tiedossa BB-silmä ja pian ovat selvillä tämän kauden tv-mainokset, sillä tv-spotti on kuvattu viime keskiviikkona.

Asian paljastavat Suomen Big Brotherin viralliset Facebook- ja Twitter-tilit. Molemmilta yhteisösivustoilta löytyy kuvamaistiaisia mainoksen kuvauksista. Big Brotherin Facebook-sivuilla näkyy kuva kolmesta cheerleaderista, joiden paidoissa lukee "BB 2012". Twitterin puolella näkyy nainen värikkäissä vaatteissa, koira, jolla on kaulassaan kyltti, jossa lukee "Sauli" ja Twitteristä löytyy myös kuva moottoripyörässä, jossa on BB-silmä ja teksti "Kadi". Sauli on BB-voittaja kaudelta 2007 ja Kadi saman kauden BB-kakkonen.

Vielä ei ole tiedossa, milloin BB-mainokset nähdään ruudussa, mutta normaalisti spotit alkavat näkyä MTV Median kanavilla heinäkuun loppupuolella tai elokuun alussa. Yleensä kautta promotaan myös radiossa, joissain lehdissä, ulkomainoskampanjalla sekä tietysti netissä.

Suomen kahdeksas Big Brother käynnistyy 24/7-palvelussa maanantaina 27. elokuuta ja Subilla tiistaina 28. elokuuta kello 21.00.

Katso:
Suomen Big Brotherin viralliset Facebook-sivut
Suomen Big Brotherin viralliset Twitter-sivut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.