Soneran sivuilla vihjaillaan tulevasta Big Brother -kaudesta

Teleoperaattori Soneran nettisivuilla on jo nyt nähtävissä elokuussa myyntiin tulevan Big Brotherin 24/7-palvelun hinta. BB 24/7-palvelun markkinoinnin yhteydessä tehdään myös paljastuksia tulevasta kaudesta, mutta jotka koskevat uusia asukkaita.

Soneran nettisivuilla ilmoitetaan, että Soneran kaapeliin 24/7-palveluun saa yksittäin ostettua hintaan 36,90 €. Todennäköisesti tämä on se hinta, jolla myös muut operaattorit myyvät palvelua. Yksittäisen kanavan lisäksi Soneralta on mahdollisuus saada 24/7-palvelu myös kaupan päälle Surf-pakettiin ja MTV3 Kanavapakettiin.

24/7-palvelun markkinointitekstissä tehdään paljastuksia tulevaa kautta koskien. Soneran sivuilla todetaan, että tulevan kauden asukkaiden keski-ikä on korkeampi kuin koskaan aikaisemmin ja asukasvalinnan suhteen on muutenkin luvassa jotain odottamatonta.

BB-fanit ovat pitkään toivoneet vanhempia asukkaita taloon, mutta silti taloon valituista asukkaista valtaosa on ollut lähempänä teini-ikää kuin keski-ikää. Mitä sitten "odottamaton" asukasvalinan suhteen mahtaa tarkoittaa? Kerroimme jo toukokuussa, että Big Brotherin Facebook- ja Twitter-sivuilla on julkaistu kuvia, joissa viime kauden BB-asukas Tanja ollut vanhassa BB-talossa niin talon puolella kuin tuotannon tiloissa. Tuotannosta ei ole vahvistettu Tanjan roolia tämän kauden ohjelmassa.

Tässä yhteydessä on hyvä muistaa kaikkien aikaisempien vuosien ennakkohehkutukset, joista valitettavan suuri osa on ollut enemmän puhetta kuin tekoja. Mitään ei ole tuotannon puolesta vahvistettu, eikä voi varmasti sanoa, liittyykö Tanja tähän "odottamattomaan" millään lailla.

Sonera aloittaa 24/7-palvelun myynnin kaapeliin omien nettisivujensa mukaan 1. elokuuta, mutta muiden operaattoreiden myynnin aloituksesta ei ole vielä tietoa. Sub tai Sonera eivät ole vielä virallisesti tiedottaneet 24/7-palveluiden myynnistä.

Tällä hetkellä on virallisesti vahvistettu, että Big Brother 2012 alkaa 24/7-palvelussa maanantaina 27. elokuuta ja Subilla tiistaina 28. elkuuta kello 21. BB:n juontajina toimivat tänä vuonna Elina Viitanen ja Cristal Snow.

Soneran markkinointisivu Big Brother 2012 24/7-palvelusta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.