Big Brotherin avauksella yli puoli miljoonaa katsojaa

Tiistaina Subilla nähty Big Brother 2012 -kauden avaus keräsi yli puolen miljoonan katsojan keskikatsojamäärän niin Kickoffille kuin ensimmäiselle Pääohjelmalle. Katsojamäärät nousivat viime vuoden vastaavista lähetyksistä.

Vaikka BB-talossa aloitus on ollut hieman vaisuhko 24/7-palvelusta katsottuna, Kickoff keräsi Subille tiistaina hyvät katsojaluvut. Kickoffin, eli Big Brother 2012 alkaa! -lähetyksen keskikatsojamäärä oli 562 000 katsojaa, kun viime vuonna vastaavaa lähetystä katsoi 487 000 katsojaa keskimäärin.

Kickoffin jälkeen esitettyä ensimmäistä Pääohjelmaa seurasi keskimäärin 502 000 katsojaa. Subin BB-nettisivujen mukaan katsojaluvut kasvoivat viime vuodesta kymmenellä prosentilla. Myös Subin nettisivuja on selattu ahkerasti BB:n alkuhetkillä 200 000 eri kävijän voimin ja myös 24/7-palvelun livestreamia on käynnitetty Subin mukaan yli 500 000 kertaa. Myös sosiaalinen media on ollut hyvin mukana, joka on kauden yksi teemoista.

Big Brother aloitti huikein katsojaluvuin Subilla (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.