Iida, Johanna ja Sarah saavat tuplapisteet tämän viikon nimeämisiin

Big Brother paljasti keskiviikkona lisää käänteitä torstain nimeämisistä samaan aikaan tehtäväalueen asukkaille kuin katsojille. Suorassa päiväkirjahuonevierailussa 24/7-palvelun katsojat saivat kuulla, että valenimetyt saavat torstain nimeämisiin käyttöönsä tuplapisteet.

Keskiviikkoiltapäivänä valenimetyt Iida, Johanna ja Sarah pääsivät tuunaamaan autoa tehtäväalueella. He maalasivat annetuilla maaleilla katsojakilpailussa valitun auton mieleisekseen. Saatuaan aikaan värikkään luomuksen ja ihailtuaan sitä, he saivat lisää tietoa ja ilonaihetta huomisesta.

Big Brother kertoi valenimetyille päiväkirjahuoneessa lisäinfon, joka näytettiin suorana myös 24/7-palvelussa. Iida, Johanna ja Sarah saivat kuulla, että he palaavat BB-taloon torstaina julkisten nimeämisten ollessa käynnissä ja he ovat suojassa nimeämisiltä. Heidän palatessaan muut asukkaat ovat jo nimenneet ja valenimetyt voivat osallistua tämän viikon nimeämisiin.

Vielä tässä vaiheessa BB:n uutiset eivät saaneet mitään erityistä reaktiota, mutta tässä ei ollut vielä kaikki. Valenimetyille sanottiin, että he saavat näissä nimeämisissä käyttöönsä normaalista poiketen tuplapisteet, eli he antavat neljä pistettä sille, jonka haluavat eniten ulos talosta ja kaksi pistettä sille, jonka haluavat toiseksi eniten ulos talosta. Tässä vaiheessa erityisesti Sarahin silmät kirkastuivat, koska hän oli alkuviikon vannonut kostoa saamistaan valenimeämispisteistä ja valehäätöäänistä.

Tehtäväalueen pk-huoneessa olevia naisia muistutettiin, että BB-talossa on juonittelu sallittu. Iida ja Johanna eivät kuitenkaan innostuneet tästä ja totesivat, ettei ole pakko juonitella. BB muistutti lisäksi, että he eivät saa puhua koskemattomuudestaan tällä tai ensi viikolla muille asukkaille. Valenimetyt eivät saa paljastua ennen paluutaan tai muuten käy huonosti, totesi BB.

Iloinen kolmikko palasi pian pk-huoneesta takaisin tehtäväalueelle, jonne oli toimitettu pieni määrä mietoja alkoholijuomia ja lisäksi poreallas oli käytössä.  Valenimetyt päättivät ottaa kaiken irti ja nauttia viimeisestä illasta tehtäväalueella, mutta muistuttivat toisiaan, että he eivät saa paljastua.

Tehtäväalueella alkoi rauhallinen ilonpito, kun talossa asukkaat odottivat keskustellen viikkotehtävän seuraavaa käännettä autuaan tietämättöminä siitä, mitä tehtäväalueella tapahtuu.

Lue myös:
Sarah, Johanna ja Iida valehäädettiin tehtäväalueelle (2.9.2012)
Valehäädetyille kahden viikon koskemattomuus (4.9.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.