Kultainen palkinto ensimmäisestä viikkotehtävästä - bileet perjantaina

Tämän Big Brother -kauden ensimmäinen viikkotehtävä päättyi torstaina. Lopputulos aiheutti juhlintaa, sillä ensimmäinen viikkotehtävä onnistui.

Maanantaina taloon muuttaneet asukkaat pääsivät tiistaina ensimmäisen viikkotehtävän kimppuun. Viikkotehtävässä naisten piti reagoida Big Brotherin taloon soittamiin ääniin ja miesten piti valvoa, että naiset suorittavat tehtävät. Jos teki virheen kolme kertaa ääniin reagoinnissa, tiesi se kahvakuulien kantamista.

Viikkotehtävä onnistuisi, jos kolmella naisella ei olisi kahvakuulia viikkotehtävän päättyessä. Viimeisen päivän alkaessa kahvakuulat olivat peräti kahdeksalla asukkaalla, kun keskiviikkona peräti seisemän asukasta sai kertarysäyksellä kahvakuulat kannettavakseen. Tilannetta ei helpottanut, että keskiviikon bileiden jälkeisenä aamuna osin krapulaiset asukkaat herätettiin äänillä. Torstainen aamuherätys tuotti vielä yhdet kahvakuulat Pialle.

Äänien kuuluvuus ja niiden rytmi aiheutti usein ongelmia. Välillä äänet kuuluivat aika hiljaa ja usein asukkaat puhuivat, joten osa kuulutuksista meni asukkailta ohi, joka poiki rangaistuksia. Lisäksi monet äänet putkeen soitettuna aiheutti härdelliä ja ainakin kerran yksi suoritus unohtui välistä. Tällainen tilanne tuotti keskiviikkoisen joukkokahvakuulauksen.

Torstaina iltapäivällä, viikkotehtävän loppumetreillä BB päätti vaikeuttaa tehtävää lisää antamalla suoritettavaksi kolme ääntä lisää. Aikaisemmat äänet olivat yhä käytössä ja myös tiistaina annetut säännöt pätivät yhä. Uudet äänet olivat kissan naukaisu, pieru ja röyhtäisy. Kissan naukaisulla piti koskettaa käsin kaikkia varpaita, pierulla piti mennä selinmakuulle ja röyhtäisyllä kokoontua sohvalle.

Viimeinen käänne ei enää aiheuttanut suuria vaikeuksia, sillä niitä ei soitettu kuin kerran. Illalla BB kutsui asukkaat sohvalle kuulemaan viikkotehtävän tuloksen. Aluksi BB kuulutti viikkotehtävän päättyneeksi. Heti perään BB ilmoitti asukkaiden voittaman palkinnon, joka olisi kultainen, hopeinen tai pronssinen. Enää ei siis anneta vedonlyöntiprosenttia, vaan kilpaillaan siitä, millaisen elintason asukkaat haluavat taloon (kultainen paras, pronssinen huonoin).

BB:n kuuluttaessa palkintoa, asukkaat juhlivat etukäteen niin kovaa, että palkinnon taso ei kuulunut. Niinpä BB joutui toistamaan kuulutuksen, jolloin selvisi, että asukkaat voittivat kultaisen palkinnon. Tämän jälkeen varastohuoneen ovi avautui ja sieltä löytyi ruokaa ja herkkuja ja ilmoitus, että asukkaat ovat voittaneet bileet perjantaiksi. Bileissä on käytössä poreallas sekä riittävästi alkoholia ja musiikkia.

Asukkaiden riemulla ei ollut rajoja ja asukkaat alkoivat heti valmistaa ruokaa. Osa asukkaista tosin hämmästeli, kuinka helpolla he olivat päässeet viikkotehtävästä. Asukkaat epäilivät, että ensi viikolla viikkotehtävä on paljon pahempi. Ilta BB-talossa jatkui rentona ja hyväntuulisena.

Naiset toimivat äänien tahtiin ensimmäisessä viikkotehtävässä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.