Viimeisessä Katsojan valinnassa korvanappi Tealle

Tämän kauden viimeinen Katsojan valinta ratkesi tällä viikolla. Netin 24/7-katsojat saivat tällä kertaa äänestää yhdelle asukkaalle korvanapin, josta Big Brother antaa tälle käskyjä ja tehtäviä.

Katsojan valinnan äänestys käynnistyi alkuviikosta ja päättyi perjantaina. Netin 24/7-katsojat äänestivät korvanapin saajaksi Tean, jolle tehtävä lankesi lauantaina. Korvanapin kautta BB pystyi antamaan erilaisia tehtäviä ja käskyjä tehtäväksi ilman, että muut asukkaat kuulevat niitä.

Korvanappitehtävään BB oli keksinyt vielä lisäkäänteen. BB nimittäin päätti kertoa muille asukkaille, että Tealla on korvanappi, mutta muut asukkaat eivät saa paljastaa tätä Tealle. Kun Tealle oltiin asentamassa korvanappia päiväkirjahuoneessa, toimitti BB muille asukkaille postia, jossa heille kerrottiin Tean salatehtävästä ja heidän vastasalatehtävästään.

Tean tultua ulos pk-huoneesta muut asukkaat olivat normaalisti ja pohtivat, kuten talossa oli lähes koko kauden ollut tapana, lähtikö Tea vaihtoon. Teakin oli normaalisti ja hetken pyörittyään talossa, hän meni kylpyhuoneeseen, jossa BB otti ensimmäisen yhteydenoton. Tean piti ottaa puheeksi perjantain kohtuulliset pikkujoulut.

Lauantai-iltapäivän aikana Tea sai suoritettavakseen myös muita tehtäviä korvanapin kautta. Tea yllytti mm. Teijan vauhdittomaan pituushyppyyn pihalla ja käskytti Markuksen puuron keittoon. Lisäksi Tean piti saada kaikki asukkaat naurujoogaan muutamassa eri muodossa. Muut asukkaat lähtivät kohtuullisen helposti tehtäviin mukaan, koska he tiesivät Tean salatehtävästä. Ainoastaan naurujoogaan asukkaita piti hieman patistaa.

Yhdessä vaiheessa BB piti tehtävässä tauon ja antoi Tealle luvan ottaa puolen tunnin päiväunet. Niistä ei kuitenkaan tullut mitään, sillä muut asukkaat ramppasivat jatkuvasti isossa makuuhuoneessa. Erityisesti Markus luuli, että Tea oli sairaana tai pahoittanut mielensä ja hän lohdutteli taloihastustaan. Muut asukkaat puhuivat olohuoneessa, että tuo oli varmasti yksi Tean tehtävistä.

Myöhemmin illalla BB paljasti salatehtävän ja vastasalatehtävän. BB toimitti asukkaille postia, jossa paljastettiin Tean salatehtävä. Muut asukkaat näyttelivät yllättynyttä. Heti perään BB ilmoitti, että muut asukkaat tiesivät Tean salatehtävästä, johon Tea tokaisi pettyneellä äänellä arvanneensa tämän.

Hetken sohvalla istuttuaan, vaitonainen Tea poistui tupakalle, jossa nainen kyynelehti. Paikalle tullut Markus lohdutti, mutta Teaa se ei auttanut. Tea valitti, että häntä oli nöyryytetty ja temppu oli nolo. Koko homma oli Tean mielestä pilattu, koska kaikki tiesivät tehtävästä, eikä niillä ollut pointtia. Tea oli omien sanojensa mukaan tehnyt tehtävät täysillä, jos niistä vaikka seuraisi palkinto.

Mielensä pahoittanut Tea painui makuuhuoneeseen, jossa hän peittojen alla itki pitkän tovin. Muiden asukkaiden lohduttelu ei tilannetta parantanut. Tea kertasi aiemmin sanomiaan tuntoja useaan kertaan. Koottuaan itsensä Tea palasi muiden asukkaiden joukkoon, mutta hän jaksoi hyvä märistä mielestään epäreilusta kohtelustaan.

Tämänviikkoinen Katsojan valinta oli kauden neljäs ja näillä näkymin viimeinen. Kaksi ensimmäistä Katsojan valintaa voitti Johanna ja tämä viimeinen meni siis Tealle. Kolmannessa Katsojan valinnassa netin 24/7-katsojat äänestivät taloon yhdeksännelle viikolle eläinbileet.

Lue lisää:
Big Brother tiedottaa: Katsojan valinta (Subin BB-nettisivut)
Johanna voitti Katsojan valinnan jo toista kertaa (20.10.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.