Tommi häädettiin yhdentenätoista

BB-talosta häädettiin sunnuntaina jälleen yksi asukas, kun Tommi joutui poistumaan talosta. Tommi hävisi häätöäänestyksessä häntä vastassa olleille Iidalle ja Jonna A:lle.

Asukkaat nimesivät toisiaan häätöäänestykseen perjantaina. Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen joutuivat Jonna A., Iida ja Tommi. Häätöäänestystilanne vaihteli jälleen totuttuun tapaan ja jokainen häätöuhan alla ollut oli välillä putoajan paikalla. Lopulta Tommi putosi äänestyksen viimeiseksi ja tuli häädetyksi saatuaan 28,4 % annetuista äänistä. Tommi hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Jonna A:lle 6,7 prosenttiyksikköä.

Talon asukkaat saivat kuulla nimettynä olleet vasta suorassa Talk Show -lähetyksessä. Häätöuhan alle joutuneet asukkaat ottivat tilanteen rennosti, sillä olivathan he olleet häätöäänestyksessä jo aiemminkin. Häätöäänestyksen ulkopuolelle jäänyt Tea tuntui olevan jopa pettynyt ja hän totesi turhaan tälläytyneensä, kun hän luuli olevansa nimettynä.

Häätöuhan alla olevat asukkaista Jonna A. oli todella tyytyväinen 12 viikon taloelmäänsä, mutta hän silti halusi kokea koko BB-kokemuksen. Myös Iida oli samoilla linjoilla ja Tommiakin kahden viikon päästä häämöttävä Finaali kiinnosti.

Häädön hetkellä sohvalla ollut seitsikko hiljeni ja valmistautui kuulemaan häädettävän nimen. Pienen odotuksen jälkeen talon kaiuttimista kuului Tommin nimi ja mies nousi sohvalta. Hymyillen Tommi alkoi halata asuintovereitaan ja nappasi talosta hopeoidun koristeruusun, jonka hän aikoi viedä juontaja Elina Viitaselle.

Raskaimmin Tommin häädön tuntui ottaneen Iida, joka purskahti kyyneliin häätöäänestyksen tuloksen tultua julki. Iida oli kokenut Tommin läheiseksi, vaikka oli tälläkin viikolla saanut Tommilta nimeämispisteitä. Iida oli kokenut heidän välinsä olevan kunnossa muutaman viikon takaisesta, mutta Tommi jopa uskoi saaneensa Iidalta nimeämispisteitä.

Totuus oli kuitenkin toinen ja se selvisi Tommille studiossa vähän myöhemmin. Tommi koki yllättyneensä, kun hän näki Teijan antaneen hänelle nimeämispisteitä. Viikonloppuna Teija sanoi antaneensa nimeämispisteitä Jonna A:lle ja Iidalle, vaikka hän oikeasti antoi pisteitä Iidalle ja Tommille. Muuten Tommi sanoi olevansa hieman pettynyt hänen häätöönsä. Tommi sai myös ruusun toimitettua Elinalle, vaikka Tommi sanoikin rikkoneensa talon sääntöjä ja vieden sieltä ulos jotain, mikä ei ollut hänen. Elina oli otettu Tommin herrasmiehen eleestä.

Viime viikkojen vakiintuneeseen tapaan Tommi sai heittää taloon Häädetyn herjan. Tällä kertaa herjana oli se, että Tommin valitseman asukkaan puheet kuuluvat asukkaan omasta mikrofonista ympäri taloa pitkin viikkoa. Tommi valitsi herjan kohteeksi Teijan, eikä hänen mukaansa tätä tarvinnut sen enempää perustella. Luultavasti syinä olivat Teijan nimeämispisteet ja niistä valehtelu sekä tietysti Teijan puheliaisuus ja taipumus juoruiluun.

Talossa harmiteltiin Tommin poistumista erityisesti miesasukkaiden keskuudessa. Teija kuitenkin oli toivonut Tommin lähtöä. Omalle kohdalleen hän ei kuitenkaan uskonut Häädetyn herjan tulevan, vaan Teijan mielestä nyt on naisen vuoro saada herja kontolleen. Teija itse kärsi Häädetyn herjasta toissaviikolla.

Noin tunti Tommin häädön jälkeen Big Brother toimitti Häädetyn herjan taloon. Asukkaat saivat kuulla, millainen herja on ja kenelle se tulee. Teija valitteli vahvasti herjaa, ettei se ollut oikein. Hän ihmetteli, miksi Tommi hänelle herjan heitti. Tea olisi halunnut herjan itselleen, sillä hän piti sitä hauskana. Muilla asukkailla oli hauskaa Teijan jupinaa kuullessaan, mutta Teija oli heti alussa jo todella kypsä herjaan. Miten käy jatkossa niin Teijan kuin muiden asukkaiden hermoille, kun Teija on äänessä yötä päivää?

Tommin häädön jälkeen BB-taloon jäi kuusi asukasta. BB-kautta on jäljellä enää kaksi viikkoa.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Tommi häädettiin kahta viikkoa ennen finaalia
Big Brother tiedottaa: Häädetyn herja

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.