Asukashaku päättyi, tuotannolla silti haku päällä

Suomen kymmenennen Big Brotherin asukashaku on päättynyt. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö asukkaita yhä kartoitettaisi BB-taloon.

Vappuaattona sai jättää viimeiset hakemukset netin kautta Suomen kymmenenteen Big Brotheriin. Julkinen asukashaku näin ollen päättyi ja hakijat joutuvat nyt odottamaan joitakin viikkoja, ketkä heistä etenevät asukashaussa. Katsojat joutuvat puolestaan odottamaan aina syksyyn saakka, keitä nähdään uusina BB-asukkaina.

Julkisen haun lisäksi BB-taloon on haettu asukkaita useita vuosia jo ns. täsmähaun kautta, eli tuotanto bongaa asukaskandidaatteja esimerkiksi sosiaalisesta mediasta tai netissä olevista blogeista. Tämä ei ole mikään suuri salaisuus ja tuotanto onkin myöntänyt käyttävänsä menetelmää. Tätä on siis tehty jo vuosia ja täsmähausta on BB-taloon päätynyt useampikin asukas. Esimerkkeinä voitaneen mainita vuoden 2008 asukas Risto ja 2011 Oskar.

Asukashaun aikana pääohjaaja Kim Sainio kertoi hieman siitä, millaisia asukkaita tänä vuonna taloon haluttaisiin. Sainio totesi BB-nettisivujen haastattelussa, että tänä vuonna odotetaan kilpailuhenkisiä kilpailuja ja paikasta BB-talosta suorastaan tapellaan. Luovuttajatyyppejä ei katsella hyvällä ja tulevalla kaudella kilpailuhenkisyyttä tuodaan myös asukkaille annettaviin tehtäviin.

Big Brother 2014 käynnistyy syksyllä Subilla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.