Subilla haussa faniraportoija ja fanitwiittaaja syksyn BB:hen

Big Brother on monimiediallinen tuotanto, johon myös katsojat osallistettu mm. sosiaalisen median kautta viime vuosina. Katsojat halutaan mukaan ohjelman tekoon monin eri keinoin.

Yksi näkyvimmistä osallstamiskeinoista on fanien värvääminen tuottamaan sisältöä Big Brotheriin liittyen. Jälleen tänä vuonna, kuten parina viime vuotena, Sub hakee BB-kaudelle faniraportoijia ja -twiittajia, joiden tuotoksia nostetaan esiin Subin BB-nettisivuilla. Faniraportoija kirjoittaa BB:stä uutis- tai blogityylisesti ja fanitwiittaaja luonnollisesti twiittaa.

Sub sanoo haku-uutisessa, että tuotannon valitsemat fanit saavat olla kirjoituksissaan eri mieltä tuotannon kanssa. Suuria vaatimuksia kirjoittajista ei näyttäisi olevan, mutta twiittaajiksi hakevilla pitää olla oma Twitter-tili. Subin mukaan hakijan Twitter-seuraajien määrällä ei ole merkitystä.

Palkkioksi faniraportoijalle ja -twiittaajalle luvataan ilmainen 24/7-katseluoikeus ensi kaudeksi sekä mahdollisuutta päästä Talk Show -yleisöön, vierailemaan BB-talolla ja tavata Big Brotherin tuottaja ja pääohjaaja. Lisäksi valitut henkilöt voidaan myös kutsua haastatteluun BB Extraan.

Haku faniraportoijaksi on käynnissä virallisilla BB-nettisivuilla. Big Brother alkaa syksyllä Subilla.

Hakulomake faniraportoijaksi/-twiittaajaksi BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.